Avène Dermabsolu

"Avène DermAbsolu" on Avène-brändin tuotesarja, joka on suunniteltu erityisesti kypsälle iholle, joka voi kärsiä ikääntymisen merkeistä ja menettää kimmoisuuttaan. Tämä tuotesarja pyrkii tarjoamaan iholle erityistä hoitoa ja palauttamaan sen elinvoiman.

  1. Kiinteyttävä ja kohottava vaikutus: Tuotteiden tarkoituksena voi olla parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttää ihoa. Ne voivat sisältää ainesosia, kuten peptidit ja hyaluronihapon, jotka auttavat parantamaan ihon rakennetta ja vähentämään ryppyjä.
  2. Intensiivinen kosteutus: DermAbsolu -tuotteet voivat tarjota syväkosteuttavaa hoitoa kuivalle ja kypsälle iholle. Hyvin kosteutettu iho näyttää usein nuorekkaammalta ja heleämmältä.
  3. Ihon ravitseminen: Tuotteet saattavat sisältää ravitsevia ainesosia, kuten antioksidantteja ja vitamiineja, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja ympäristön haitallisilta tekijöiltä.
  4. Tasoittava ja kirkastava vaikutus: Tuotteet voivat auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään pigmenttimuutoksia, mikä voi johtaa tasaisempaan ja kirkkaampaan ihoon.
  5. Hellävarainen ja ihoystävällinen: Avène-tuotteet tunnetaan yleisesti siitä, että ne soveltuvat herkälle iholle. DermAbsolu -tuotteet saattavat olla hellävaraisia ja vähentää ihoärsytystä.
  6. Vahvistava vaikutus: Tuotesarja voi auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja parantamaan sen vastustuskykyä ulkoisia tekijöitä vastaan.
  7. Ammattilaisten suosittelema: Avène on ihonhoidon ammattilaisten suosima merkki, ja DermAbsolu -tuotesarja saattaa olla kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden ja asiantuntijoiden kanssa.

On tärkeää huomata, että tuotesarjojen ominaisuudet voivat muuttua ajan myötä, ja suosittelen tarkistamaan uusimmat tiedot Avène DermAbsolu -tuotesarjasta valmistajan virallisilta verkkosivuilta tai muista luotettavista lähteistä. Lisäksi ihonhoitotuotteiden valitsemisessa on hyvä ottaa huomioon oma ihotyyppi, tarpeet ja herkkyys.


Löydät kaikki Avene -tuotteet verkkokaupastamme. Lisää Avene Dermabsolu -sarjasta löytyy valmistajan sivuilta.


Avene Dermabsolu Day 40 ml

Silkinpehmeä päivävoide, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja antaa lisäkosteutta iholle, joka on menettänyt nuorekkaan hehkunsa.

Katso tuotteen tiedot
47,61 €
Avene Dermabsolu Eyes 15 ml

Ravitseva, elvyttävä ja hajusteeton silmänymärysvoide ikääntyvälle iholle.

Katso tuotteen tiedot
36,72 €
Avene Dermabsolu Night 40 ml

Avene Dermabsolu Night 40 mlAvene Dermabsolu Night 40 ml on ravitseva ja miedosti hajustettu yövoide.Avene Dermabsolu Night 40 ml:Avene DermAbsolu Night ...

Katso tuotteen tiedot
50,05 €
Avene Dermabsolu Serum 30 ml

Avene Dermabsolu SerumAvene Dermabsolu Serum on ihossa vaikuttava seerumi, joka kiinteyttää ja antaa heleyttä elinvoimaisuuttaan menettäneelle iholle.Avene Dermabsolu Serum ominaisuudetAvene ...

Katso tuotteen tiedot
52,41 €