MURUMURU

Suomalainen luonnonkosmetiikkasarja Murumuru on uudistunut

Murumuru on hyvää oloa ja kauniita tekoja, niin itsellesi kuin ympäristöllesi

Murumuru on kotimaisen Naviterin luoma, koko perheelle sopiva luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan tuotteet ovat lähituotettua suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka ainutlaatuiset ja mehukkaat ja ravitsevat raaka-aineet hellivät ihoa ja hiuksia ennen näkemättömällä tavalla. Tuotteita yhdistää huumavan karkkimaiset tuoksut, jotka tuovat hymyn huulille. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan alusta asti Helsingissä.

Murumuru sisältää Suomen luonnosta saatavia raaka-aineita

Murumuru käyttää ihonhoidon tähtiraaka-aineita, kuten hyaluronihappoa, betaiinia, glyseriiniä ja vitamiineja. Nämä ovat ihoa kirkastavia ja kosteuttavia aktiiviaineita, jotka tuovat iholle kaipaamaamme hehkua ja heleyttä.

Lisäksi tuotteita täydentää Suomen luonnosta saatavat mehukkaat raaka-aineet:

  • antioksidanttinen vadelmavesi
  • ruusunmarjauute
  • puna-apilauute
  • nokkosuute

Tuotteiden raaka-ainelista on lyhyt ja ytimekäs, sillä vähemmän on enemmän ja laatu korvaa määrän.
Samoja tuotteita voi käyttää koko perhe ja useimmilla tuotteilla on useita eri käyttötarkoituksia. Murumuru sopii osaksi ekologista elämäntapaa. Ne ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeettomia ja vegaanisia. Sarjan tuotteet perustuvat ihoa hoitavaan ja rauhoittavaan murumuruvoihin. Murumuru-kosmetiikka on raaka-aineiltaan laadukasta, sopii herkällekin iholle ja tuo iloa jokapäiväiseen ihon- ja hiustenhoitoon.

Kasvojen puhdistustuotteet

Tehohoitoa ja kosteutusta kasvoille

Kasvovoiteet

Silmänympärysvoide

Erikoishoitotuote

Murumuru-vartalohoitotuotteet pitävät koko perheen ihon pehmeänä ja hyvinvoivana

Murumuru-hiustuotteet hellävaraisen tehokkaaseen pesuun ja hoitoon. Luonnollinen hiuslakka viimeistelee tyylin.

Murumuru-sarjan tuotteet voit tilata edullisesti Karhu apteekin verkkokaupasta. Tutustu myös Atopik-luonnonkosmetiikkaan. Sen tehoaineena on suomalainen kaura. Jos sinulla on tuotteista kysyttävää, voit soittaa kosmetologillemme 02 631 2833.