BLEPHADEMODEX - EDULLISESTI

BLEPHADEMODEX

Demodex-punkit voivat elää ihmisen iholla, erityisesti kasvojen alueella, ja ne voivat myös asettua silmäripsiin. Nämä ovat mikroskooppisen pieniä loisia, jotka asustelevat ihon talirauhasissa ja karvatupoissa. Kaksi päätyyppiä, Demodex folliculorum ja Demodex brevis, ovat yleisimpiä ihmisen iholla.

Demodex-punkit silmäripsiin liittyvät usein silmien alueen ongelmiin, kuten blefariittiin. Blefariitti on silmäluomien tulehdus, joka voi johtua bakteereista, mutta myös Demodex-punkit voivat olla osallisina. Tämä tila voi aiheuttaa silmien kutinaa, punoitusta, arkuutta ja muita oireita. Oireita voi lievittää käyttämällä Blephademodex-tuotetta.


Jos epäilet, että sinulla saattaa olla Demodex-punkkeihin liittyviä ongelmia silmissäsi, on suositeltavaa ottaa yhteyttä silmälääkäriin tai ihotautilääkäriin. He voivat tehdä tarvittavat tutkimukset ja määrittää sopivan hoidon, kuten silmäluomien puhdistuksen ja antibakteeriset voiteet. Huolellinen hygienia, kuten säännöllinen silmäluomien pesu, voi auttaa hallitsemaan Demodex-punkkien kasvua ja lieventämään niihin liittyviä oireita.


Poistamalla Demodex-loisen BLEPHADEMODEX lieventää Demodex-punkin aiheuttaman infektion aikaansaamia oireita kuten kutinaa, polttelua, kuivumista ja silmäluomen reunan tulehdusta. BLEPHADEMODEX puhdistaa ja poistaa karstan, hilseen, epäpuhtaudet ja tulehduksia aiheuttavat tekijät sekä silmäluomilta että silmäripsiltä


Blephademodex pyyhkeet

Blephademodex on silmänympärysalueen iholle käytettävä steriili puhdistuspyyhe. Blephademodex on puhdistusmaitoa sisältävä pyyhe, jolla ylläpidetään päivittäistä hygieniaa demodex-punkin aiheuttaman infektion yhteydessä. Pyyhe sisältää kosteuttavaa hyaluronaattia. Pakkauksessa 30 kertakäyttöistä puhdistuspyyhettä. CE-merkitty lääkinnällinen laite.


Blephademodex pyyhkeen käyttö

  1. pese kädet
  2. poista piilolinssit
  3. pyyhi iho ja ripset Blephademodex pyyhkeen avulla välttäen tuotteen joutumista silmiin
  4. käytä uutta pyyhettä toiselle silmälle
  5. pidä silmiä suljettuna 15 sekuntia käytön jälkeen.
  6. Blephademodex on vain aikuisten käyttöön.
Blephademodex puhdistuspyyhe 30 kpl

Poistamalla Demodex-loisen BLEPHADEMODEX lieventää Demodex-punkin aiheuttaman infektion aikaansaamia oireita kuten kutinaa, polttelua, kuivumista ja silmäluomen reunan tulehdusta.BLEPHADEMODEX puhdistaa ja poistaa ...

Katso tuotteen tiedot
28,27 €