Filorga TIME-FILLER INTENSIVE Serum seerumi

69,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) 1V1960

Filorga TIME-FILLER Intensive Seerumi

Filorga Time-Filler Intensive on seerumi, joka kuuluu Filorga Time-Filler -sarjaan. Seerumi on suunniteltu tehokkaaseen ikääntymisen merkkien torjuntaan ja ihon nuorekkuuden palauttamiseen. Tässä on joitain Filorga Time-Filler Intensive -seerumin ominaisuuksia ja käyttöohjeita:

Ominaisuudet:

  1. Ryppyjen ja juonteiden täyttö: Time-Filler Intensive -seerumi sisältää aktiivisia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja tripeptidejä, jotka auttavat täyttämään ryppyjä ja juonteita iholta. Tämä voi tehdä ihosta sileämmän ja nuorekkaamman näköisen.

  2. Kiinteytys ja kollageenin stimulointi: Seerumi sisältää kollageenia stimuloivia ainesosia, jotka auttavat kiinteyttämään ihoa ja palauttamaan sen elastisuuden. Tämä voi parantaa ihon joustavuutta ja vähentää velttoutta.

  3. Kosteuttavat ja ravitsevat ominaisuudet: Filorga Time-Filler Intensive -seerumissa on kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, jotka auttavat palauttamaan ihon kosteustasapainon ja ravitsevat ihoa syvältä. Tämä voi tehdä ihosta pehmeämmän, kimmoisamman ja hehkuvamman.

  4. Antioksidanttisuojan tarjoaminen: Seerumissa voi olla myös antioksidantteja, kuten C-vitamiinia ja E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamalta vauriolta ja edistävät terveempää ihoa.

Filorga Time Filler Intensive Serum on monikorjaava ryppyjen muodostumista korjaava seerumi, jonka innoittajana on ollut esteettinen intensiivisesti ryppyjä korjaava lääketekniikka. Tehokas anti-aging-seerumi, joka vähentää kaikenlaisia ryppyjä.

Sisältää aktiivisia ainesosia, jossa innoittajina ovat olleet kasvojasi rentouttavat täyteruiskeet ja kuorinta, jotka palauttavat ihoosi täyteläisyyttä ja pehmentävät enemmän kuin koskaan ennen.

Seerumi, jolla on kyky antaa täyttävä teho syvillekin rypyille, vähentää pieniä juonteita botox-vaikutuksella, tasoittaa pintaryppyjä kuorintavaikutuksella ja täyttää kuivuusryppyjä kasviuutteiden avulla, tehokkaat kliinisesti todistetut tulokset dermatologisessa valvonnassa.

TIME-FILLER INTENSIVE

  • Tasoittava tulos kasvoilla ja kaulalla
  • Korjaa intensiivisesti kaikentyyppisiä ryppyjä
  • Kiinteyttää, antaa heleyttä ja paremman ihon laadun.

Voimakas peptidi yhdistettynä kapseloituun hyaluronihappoon, joka täyttää näkyvästi ryppyjä ja tripeptidi, jolla on rentouttava vaikutus ryppyihin kasvonpiirteitä jäykistämättä. Sisältää aktiivisen kuorivan ainesosan, joka tasoittaa ihon mikroryppyjä sekä polysakkaridejä, jotka tasoittavat nopeasti.

Filorga Time Filler Intensive Serum käyttö

  1. Puhdista kasvot: Ennen seerumin käyttöä varmista, että kasvot ovat puhtaat ja kuivat. Käytä mietoa puhdistusainetta tai kasvovettä poistaaksesi meikin, lian ja ylimääräisen rasvan.

  2. Ota pieni määrä seerumia: Purista pieni määrä Filorga Time-Filler Intensive -seerumia sormenpäillesi. Usein muutama tippa riittää kattamaan koko kasvojen alueen.

  3. Levitä kasvoille: Levitä seerumia kevyesti kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Hiero seerumia hellävaraisesti pyörivin liikkein, kunnes se imeytyy kokonaan ihoon.

  4. Anna imeytyä: Anna seerumin imeytyä ihoon muutaman minuutin ajan ennen muiden ihonhoitotuotteiden, kuten kosteusvoiteen, levittämistä.

  5. Käytä säännöllisesti: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä Filorga Time-Filler Intensive -seerumia säännöllisesti aamulla ja/tai illalla osana ihonhoitorutiiniasi. Noudata tuotteen käyttöohjeita ja annostelua.

On tärkeää huomata, että jokaisen ihon tarpeet ovat yksilöllisiä, joten saatat tarvita hieman sopeutusta käyttöohjeisiin oman ihosi mukaan. Jos sinulla on herkkä iho tai olet epävarma tuotteen sopivuudesta, suosittelen kuulemaan asiantuntijan, kuten ihotautilääkärin tai kosmetologin, mielipidettä ennen uuden ihonhoitotuotteen käyttöönottoa.

Filorga Time Filler Intensive Serum koostumus

Aqua (vesi, eau), glycereth-26, butylene glycol, glycerin, squalane, pentylene glycol, imperata cylindrica root extract, phenoxyethanol, avena sativa (oat) kernel extract, acrylates, c1-3 alkyl acrylate crosspolymer, sucrose palmitate, ppg-26-buteth-26, caprylic, capric triglyceride, parfum (fragrance), peg-4 hydrogenated castor Öljy, xanthan gum, glyceryl linoleate, o-cymen-5-ol, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) Öljy, sodium chloride, carbomer, hydrogenated vegetable Öljy, sodium hydroxide, anigozanthos flavidus extract, caprylyl glycol, sodium lactate, polysorbate 2, sodium citrate, crithmum maritimum extract, glucose, ethylhexylglycerin, sodium hyaluronate, citric acid, potassium chloride, potassium sorbate, calcium chloride, magnesium sulfate, glutamine, acetyl hexapeptide-8, sodium phosphate, ascorbic acid, sodium asetaatti, tocopherol, lysine hcl, arginine hcl, palmitoyl tripeptide-1, alanine, histidine hcl, valine, leucine, threonine, isoleucine, palmitoyl tetrapeptide-7, tryptophan, phenylalanine, tyrosine, glycine, polysorbate 8, serine, cystine, cyanocobalamin, glutathione, asparagine, aspartic acid, ornithine hcl, glutamic acid, nicotinamide adenine dinucleotide, biotin, proline, methionine, taurine, hydroxyproline, glucosamine hcl, coenzyme a, sodium glucuronate, thiamine diphosphate, retinyl asetaatti, inositol, niacin, niacinamide, pyridoxine hcl, calcium pantothenate, riboflavin, sodium tocopheryl phosphate, thiamine hcl, folic acid.

Katso kaikki Filorga -tuotteet verkkokaupassamme.