Vichy Neovadiol Post-Menopause ihonhoitopaketti

117,73 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 200ml+ 50ml+50ml
Tuotenumero (Muu) 926259195046549504665

Vichy Neovadiol Post-Menopause ihonhoitopaketti - hoitava kasvojen hoitopaketti, joka on sunnnattu vaihdevuosien myöhäisempään vaiheeseen ja niiden jälkeiseen aikaan antamaan täyteläisyyttä ja ravitsemaan ihoa.

Vichy Neovadiol Post-Menopause tekee ihosta täyteläisemmän, kiinteyttää sekä kompensoi vaihdevuosien aiheuttamia näkyviä muutoksia ihossa.

Vichy Purete Thermale 3in1puhd.voide (1 × 200ml)

Puhdistusvoide, kasvovesi ja silmämeikinpoistoaine samassa tuotteessa. Sopii kaikille ihotyypeille – myös herkälle iholle ja herkille silmille.

Vichy Neovadiol Post-Menopause -päivävoide (1 × 50ml)

Neovadiol Post-menopause päivävoide tekee ihosta täyteläisemmän, kiinteyttää sekä kompensoi vaihdevuosien aiheuttamia näkyviä muutoksia ihossa. Vaikuttaa kohdistetusti näkyviin ryppyihin, ihon veltostumiseen sekä ihon lipidipuutokseen. Vähentää ryppyjä, ravitsee ihoa ja lisää sen kimmoisuutta.

Vichy Neovadiol Post-Menopause -yövoide (1 × 50ml)

Neovadiol Post-Menopause yövoide tekee ihosta täyteläisemmän ja joustavamman sekä kompensoi vaihdevuosien aiheuttamia näkyviä muutoksia ihossa. Vaikuttaa kohdistetusti ihoon jättäen sen mattapintaiseksi, sekä vaikuttaa kohdistetusti myös lipidien ja täyteläisyyden puutteeseen. Iho näyttää vähemmän samealta sekä joustavammalta ja hehkuvammalta.