Medik8 H.E.O MASK yönaamio

68,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 2x50 ML
Tuotenumero (Muu) P10303

Medik8 H.E.O MASK Yönaamio

Medik8 H.E.O MASK on kokonaisvaltaisesti kosteuttava yönaamio.

H.E.O. Mask syväkosteuttaa ihoasi kokonaisvaltaisesti yön ajan ja voit aloittaa päiväsi nauttien silminnähden täyteläisemmästä ja ravitusta ihosta; ilman kuivuudesta johtuvia juonteita, hilseilyä sekä epämiellyttävää kiristävää tunnetta iholla. Kun levität naamion illalla viimeisenä ihonhoitorutiinina, ennen nukkumaan menoa, voit aamulla aloittaa päivän ihonhoitorutiinit ilman huolta rullautuvasta meikistä ja näkyvästä ihon hilseilystä. Tuotekoostumus on huolellisesti optimoitu hoitamaan sekä kuivaa, että kosteusköyhää ihoa. Olipa kuivan ja kosteusköyhän ihon syynä elintavat, perintötekijät, ilmasto-olosuhteet, keskuslämmitys tai riittämätön ihonhoito - tämä edistyksellinen naamio auttaa hoitamaan kuivan ihon syitä ja oireita näissä kaikissa tilanteissa. Se on tarkoitettu kaikille, joiden päivittäinen ihonhoitrutiini ei tarjoa riittävästi kosteutta. Käyttäessäsi H.E.O. Maskia 2-3 kertaa viikossa päivä- sekä yövoiteesi rinnalla, voit parantaa ihosi kosteuspitoisuutta. Säännöllinen käyttö ylläpitää ihosi kosteustasoa.

Medik8 yönaamiot

Medik8 tarjoaa useita erilaisia yönaamioita, jotka on suunniteltu hoitamaan ja ravitsemaan ihoa yön aikana. Yönaamiot ovat intensiivisiä hoitotuotteita, jotka auttavat palauttamaan ihon kosteustasapainon, vahvistamaan ihon suojabarriääriä ja parantamaan ihon yleistä kuntoa. Ne voivat sisältää erilaisia ainesosia ja tarjota erilaisia hyötyjä ihonhoitoon.

Tässä on muutamia esimerkkejä Medik8:n yönaamioista ja niiden mahdollisista ominaisuuksista:

  1. Medik8 Advanced Night Restore: Tämä yönaamio on tarkoitettu ikääntyvälle iholle. Se sisältää aktiivisia ainesosia, kuten retinolia ja peptidiyhdisteitä, jotka auttavat tasoittamaan ihon tekstuuria, vähentämään ryppyjä ja parantamaan ihon joustavuutta.

  2. Medik8 Sleep Glycolic: Tämä yönaamio sisältää glykolihappoa, joka kuorii ihoa hellävaraisesti ja auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja. Se auttaa kirkastamaan ihoa ja parantamaan sen sävyä. Samalla se kosteuttaa ja ravitsee ihoa.

  3. Medik8 Hydr8 Night Mask: Tämä yönaamio on suunniteltu erityisesti kuivalle ja dehydratoidulle iholle. Se tarjoaa tehokasta kosteutusta ja auttaa vahvistamaan ihon luonnollista kosteussuojaa. Naamio auttaa palauttamaan ihon pehmeyden ja kimmoisuuden.

On tärkeää lukea ja noudattaa tuotteen käyttöohjeita, jotka valmistaja antaa. Yönaamiot yleensä levitetään puhdistetulle iholle ennen nukkumaanmenoa ja annetaan vaikuttaa yön yli. Ne voidaan huuhdella aamulla tai jättää iholle pidemmäksi ajaksi riippuen tuotteesta.

Suosittelen tutustumaan tarkemmin Medik8:n viralliseen verkkosivustoon tai ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa saadaksesi yksityiskohtaisempia tietoja ja suosituksia Medik8:n yönaamioista, joita he tarjoavat.

Vaikuttavat ainesosat

Monipainoinen hyaluronihappo – Kykenee sitomaan itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Hyaluronihappo vetää kosteutta ympäröivästä ilmakehästä tehokkaasti ihoon, raviten ihoa ja ylläpitäen sen joustavuutta.

Glyseriini - Pieni, mutta tehokas molekyyli on epäilemättä tieteellisesti kaikkein todistetuin humektantti ihonhoidossa. Vetää vettä itseensä ihon syvemmistä kerroksista. 

NMF - luonnolliset kosteustekijät - Esiintyy luonnostaan ihon pintakerroksessa. Luonnolliset kosteustekijät (NMF) toimivat sitoen vettä ihoon. Ihon NMF-tasot laskevat ikääntyessämme ja tämän vuoksi NMF-tekijät, kuten urea, aminohapot ja natrium PCA ovat hyödyllisiä palauttamaan kosteuden ikääntyneemmällä iholla.

Sininen merikaali - Crambe Maritimasta saatava vesiliukoinen merikasviuute. Auttaa stimuloimaan ihon luonnollista hyaluronihapon tuotantoa.

Keramidit - Yhdistelmä lipidejä, joita esiintyy luonnostaan myös ihon pinnan vedenpitävässä suojassa. Keramidit ovat välttämättömiä säilyttämään vettä ihossa, säätelemään soluja ja korjaamaan ihon luonnollista suojaa.

Skvalaani - Lähes identtinen ihon lipidien kanssa. Skvalaani palauttaa ihon lipiditasapainon ja tekee ihosta kosteutetun, pehmeän ja terveen.

Dimetikoni - Sen vettä hylkivä ominaisuus estää kosteuden haihtumista ihon pinnan läpi. Sen suuret molekyylit muodostavat höyryä läpäisevän suojan ihon pinnalle, antaen ihon hengittää ja estäen samalla kosteuden haihtumista.

Käyttö:

Puhdistuksen jälkeen iltaisin, ihonhoitorutiiniesi viimeisenä vaiheena, levitä mantelin kokoinen määrä H.E.O. Mask Step 1 kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, välttäen silmänympärysihoa. Anna geelin imeytyä iholle muutaman minuutin ajan ja hiero sitten mantelin kokoinen määrä H.E.O. Mask Step 2 kevyesti samalle alueelle johon levitit geelin. Jätä naamio iholle yön ajaksi ja puhdista iho normaalisti aamulla. Käytä 2-3x vko tai tarvittaessa.

Ainesosat:

H.E.O. Mask Step 1

Aqua (Water), Glycerin, Saccharide Isomerate, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Glyceryl Glucoside, Urea, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Sodium PCA, Citric Acid, Sodium Citrate, Crambe Maritima Leaf Extract, Maltodextrin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Gardenia Florida Extract

H.E.O. Mask -Step 2

Aqua (Water), Squalane, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, PPG-12/SMDI Copolymer, Phenoxyethanol, Behenyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Linoleic Acid, Ceramide NP, C12-16 Alcohols, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitan Olivate, Xanthan Gum, Palmitic Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Lecithin, Lactic Acid, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Acetyl Glucosamine, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate

Varmistathan aina aineosaluettelon sisällön tuotepakkauksesta.
Tutustu Medik8 maskeihin verkkokaupassamme.,