Medik8 ULTIMATE RECOVERY Korjaava voide

49,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) P09020

Medik8 Ultimate Recovery korjaava voide

Suunniteltu erityisesti pientoimenpiteiden, kuten kemiallisten kuorintojen jälkeiseksi hoitovoiteeksi. Medik8 Ultimate Recovery tekee ihostasi miellyttävän tuntuisen, kosteuttaen ihoa pitkäkestoisesti. Se soveltuu täydellisesti käytettäväksi myös erittäin kuivalla iho. Edistyksellinen koostumus tekee ihon pinnalle suojaavan "kalvon", joka estää kosteuden haihtumista ja parantaa samalla ihon hapenottokykyä. Hellävarainen voide ravitsee ja tekee ihosta terveen näköisen.

Medik8 Ultimate Recover ominaisuudet

Medik8 Ultimate Recovery on ihonhoitotuote, joka on suunniteltu erityisesti herkälle, ärtyneelle tai vaurioituneelle iholle. Se tarjoaa rauhoittavaa ja kosteuttavaa hoitoa auttaen palauttamaan ihon terveyden ja vahvistamaan sen suojabarriääriä. Tässä on joitakin Medik8 Ultimate Recovery -tuotteen ominaisuuksia:

  1. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa: Medik8 Ultimate Recovery sisältää rauhoittavia ainesosia, kuten ruusunmarjaöljyä ja tyrninmarjaöljyä, jotka auttavat vähentämään ihon punoitusta ja ärsytystä. Se voi auttaa lievittämään herkkyyttä ja epämukavuutta iholla.

  2. Edistää ihon paranemista: Tuote sisältää aktiivisia ainesosia, kuten karbamidia ja allantoiinia, jotka edistävät ihon paranemista ja uudistumista. Ne auttavat vahvistamaan ihon suojabarriääriä ja tukemaan ihon luonnollista korjausprosessia.

  3. Tehokasta kosteutusta: Medik8 Ultimate Recovery tarjoaa intensiivistä kosteutusta kuivalle ja vaurioituneelle iholle. Se sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja skvaleenia, jotka auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja estämään kosteuden haihtumista.

  4. Antioksidanttinen suoja: Tuote sisältää myös antioksidantteja, kuten E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Tämä voi auttaa vähentämään tulehdusta ja edistämään ihon terveyttä.

Medik8 Ultimate Recovery -voidetta voi käyttää tarpeen mukaan, erityisesti silloin kun iho on herkkä, ärtynyt tai vaurioitunut esimerkiksi auringonpolttaman, ihonhoitotoimenpiteen tai kuivan ilman aiheuttaman ärsytyksen jälkeen. Levitä tuotetta puhtaalle iholle ja hiero kevyesti, kunnes se imeytyy.

On aina suositeltavaa lukea ja noudattaa tuotteen mukana tulevia ohjeita sekä tehdä ihotestaus ennen tuotteen laajempaa käyttöä. Jos sinulla on erityisen herkkä iho tai ihonhoito-ongelmia, on hyvä keskustella dermatologin kanssa ennen uusien tuotteiden kokeilemista.

Medik8 Ultimate Recover voiteen käyttö:

  1. Puhdistuksen jälkeen aamuin illoin, levitä pieni määrä Medik8 Ultimate Recovery voidetta sitä tarvitseville alueille
  2. Anna voiteen imeytyä ennen aurinkosuojan levittämistä
  3. Tarpeen mukaan käytä useamman kerran päivän aikana.

Medik8 Ultimate Recovery -voidetta käytetään yleensä tarpeen mukaan erityisesti silloin, kun iho on herkkä, ärtyneenä tai vaurioituneena. Tässä on yleinen ohjeistus Medik8 Ultimate Recovery -voiteen käytöstä:

  1. Puhdista iho: Ennen voiteen levittämistä varmista, että iho on puhdas. Käytä mietoa puhdistusainetta, joka sopii omalle ihollesi ja huuhtele iho huolellisesti. Tämä auttaa poistamaan epäpuhtauksia ja valmistelee ihon voiteen levittämistä varten.

  2. Annostele sopiva määrä: Ota pieni määrä Medik8 Ultimate Recovery -voidetta kämmenellesi tai suoraan sormenpäihin. Levitä voidetta tasaisesti kasvojen iholle tai muille hoidettaville alueille, kuten kaulalle ja dekolteelle. Tarvittaessa voit levittää voidetta myös ohuelti silmänympärysiholle.

  3. Hiero kevyesti: Hiero voidetta kevyin, pyörivin liikkein, kunnes se imeytyy ihoon. Varmista, että käytät riittävästi voidetta peittämään koko hoidettava alue, mutta vältä liiallista hierontaa, etenkin jos iho on herkkä tai ärtyneenä.

  4. Toista tarvittaessa: Voit käyttää Medik8 Ultimate Recovery -voidetta tarpeen mukaan. Sitä voi käyttää päivittäin tai aina kun iho tuntuu herkältä, kuivalta tai vaurioituneelta.

Muista, että jokainen iho on yksilöllinen, joten voi olla tarpeen säätää käyttömäärää ja taajuutta oman ihon tarpeiden mukaisesti. Jos sinulla on erityisen herkkä iho tai ihonhoito-ongelmia, on hyvä keskustella dermatologin kanssa ennen tuotteen käyttöä.

Lue myös Medik8 Ultimate Recovery -voiteen mukana tulevat ohjeet ja noudata niitä tarkasti saadaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

Medik8 Ultimate Recovery koostumus:

Aqua (Water), C12-15 Alkyl Benzoate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil , Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cera Microcristallina, Squalane, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Jojoba Esters, Crambe Abyssinica Seed Oil, Petrolatum, Propylene Glycol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Saccharide Isomerate, Acacia Decurrens Flower Cera, Zinc Oxide, Dimethicone, Methoxy PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, PEG-12 Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol, Hydrolyzed Vegetable Protein, Arnica Montana Flower Extract, Beta-Glucan, Sesamum Indicum Seed Oil, Allantoin, Perfluorodecalin, Epigallocatechin Gallate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Cera, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polyglycerin-3, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Citric Acid.

Katso lisää Medik8 tuotteita.