Medik8 LIPID-BALANCE CLEANSING OIL Puhdistusöljy

38,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 140 ml
Tuotenumero (Muu) P08760

Medik8 LIPID-BALANCE CLEANSING OIL - Öljymäinen puhdistus kuivalle iholle

Tämän pehmeämpää öljymäistä puhdistusta on vaikea löytää. Iholle hierottaessa, öljy sulaa välittömästi ja muuttuu veden kanssa maitomaiseksi emulsioksi, puhdistaen ihosi tehokkaasti ja tehden siitä joustavan ja pehmeän tuntuisen. Safloriöljy ravitsee ja tasapainottaa ihoa hellävaraisesti. E-vitamiini kosteuttaa, suojaa ja ylläpitää ihon elinvoimaa. Ihostasi tulee puhdas ja raikas ilman kiristävää tai kuivaa tunnetta.

Medik8 LIPID-BALANCE CLEANSING OIL ominaisuudet

Medik8 Lipid Balance Cleansing Oil on puhdistusöljy, joka on suunniteltu poistamaan tehokkaasti meikin, lian ja epäpuhtaudet iholta samalla säilyttäen ihon luonnollisen lipiditasapainon. Tässä on joitakin ominaisuuksia, jotka voit odottaa Medik8 Lipid Balance Cleansing Oil -puhdistusöljyltä:

  1. Tehokas meikin ja lian poisto: Medik8 Lipid-Balance Puhdistusöljy on suunniteltu poistamaan tehokkaasti meikin, kuten meikkivoiteen, ripsivärin ja huulipunan, sekä lian ja epäpuhtaudet iholta. Se sitoo itseensä öljypohjaiset epäpuhtaudet ja auttaa huuhtelemaan ne pois iholta.

  2. Hellävarainen puhdistus: Vaikka se on tehokas meikinpoistoaine, Lipid Balance Cleansing Oil on myös hellävarainen iholle. Se ei riistä iholta sen luonnollisia öljyjä eikä jätä ihoa kuivaksi tai kiristäväksi. Sen sijaan se auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon.

  3. Ihoa hoitavat ainesosat: Medik8 Lipid-Balance Puhdistusöljyssä voi olla ihoa hoitavia ainesosia, kuten luonnollisia öljyjä ja kasviuutteita, jotka voivat tarjota ravintoa ja kosteutusta iholle. Nämä ainesosat voivat auttaa pehmentämään ihoa, tukemaan ihon terveyttä ja edistämään sen luonnollista hehkua.

  4. Lipiditasapainon ylläpito: Medik8 Lipid-Balance Puhdistusöljy on suunniteltu säilyttämään ihon luonnollinen lipiditasapaino. Öljypohjaiset ainesosat auttavat poistamaan liiallista talia ja epäpuhtauksia, samalla kun ne tukevat ihon luonnollista suojakerrosta. Tämä auttaa pitämään ihon terveenä ja tasapainossa.

On tärkeää huomata, että yksilölliset tulokset voivat vaihdella ihotyypin ja muiden tekijöiden mukaan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan käyttämään puhdistusöljyä osana päivittäistä ihonhoitorutiinia seuraamalla valmistajan ohjeita.

Medik8 LIPID-BALANCE CLEANSING OIL - Käyttö:

Aamuin illoin, hiero puhdistusöljyä kuivalle iholle. Kostuta kädet lämpimällä vedellä ja pyörittele sormia iholla kunnes öljy muuttuu maitomaiseksi. Huuhtele huolellisesti ja taputtele iho kuivaksi.

Medik8 LIPID-BALANCE CLEANSING OIL - koostumus

:Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sorbeth-30 Tetraoleate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethyl Linoleate, Beta-Carotene, Tocopherol, Moringa Oleifera Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Ascorbyl, Palmitate, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Limonene, Geraniol, Linalool