Medik8 PRESS & GLOW REFILL Kasvovesi

29,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 200 ml
Tuotenumero (Muu) P08964

Ihoa kuoriva PHA-kasvovesi Refill

Tasoittaa näkyvästi ihon pintaa, kosteuttaa ja pehmentää. Ajan myötä Press & Glow auttaa saavuttamaan täydellisen ihon pinnan mahdollistaen aktiivisten ainesosien, kuten C- ja A- vitamiinien, paremman imeytyvyyden ansiosta sekä luo paremman pohjan meikille. Se auttaa häivyttämään pigmentaatiota ja kirkastaa ihon pintaa jättäen ihon hehkuvaksi, rauhoitetuksi ja kosteutetuksi.

Käyttö:

Käännä pumpun yläosaa vastapäivään, kunnes se napsahtaa aktivoituakseen. Aamulla ja illalla puhdistuksen jälkeen, laita kertakäyttöinen vanulappu pumpun päälle ja paina 3–4 kertaa. Pyyhi vanulla kasvot ja kaula kauttaaltaan, välttäen silmänympärysihoa. Käännä pumpun yläosaa myötäpäivään, kunnes se napsahtaa, välttääksesi tuotteen vuotamisen. Tee aina herkkyystesti ennen käyttöönottoa.

Ainesosat:

Aqua (Water), Gluconolactone, Glycerin, Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, EuterpeOleracea Fruit Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate