Medik8 R-RETINOATE DAY & NIGHT A-Vitamiiniseerumivoide

189,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50 ml
Tuotenumero (Muu) P08989

Medik8 R-RETINOATE DAY & NIGHT - Anti-Age A-vitamiiniseerumivoide päivä- ja yö-käyttöön

r-Retinoate on 8x tehokkaampi kuin perinteinen retinoli. r-Retinoate vähentää näkyvästi ryppyjä ja juonteita, kirkastaa ihon sävyä ja tasoittaa epätasaista väriä, tehden ihosta nuorekkaamman.Todistetusti hämmästyttäviä tuloksia jo 4 viikossa. r-Retinoatessa A-vitamiini on yhdistetty hellävaraiseen ja stabiloituun C-vitamiinimuotoon - tetraheksyylidekyyliaskorbaattiin*. Tämä lisää ihon heleyttä sekä tehostaa antioksidanttisuojaa. Retinyl retinoate molekyyli on fotostabiili, joka tarkoittaa, että se ei hajoa auringonvalossa kuten perinteiset A-vitamiinin muodot. Näin ollen, voit käyttää sitä turvallisesti sekä aamuisin, että iltaisin.

Medik8 ja R-RETIONATE

Medik8 R-Retionate on Medik8:n kehittämä kosmeettinen tuote, joka sisältää retinyyli retinoaattia (R-Retinoate). R-Retinoaatti on ainutlaatuinen retinoidi, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokkaita anti-aging-hyötyjä ihonhoidossa. Tässä on joitakin Medik8 R-Retionate -seerumin ominaisuuksia:

  1. Tehokas anti-aging-vaikutus: R-Retinoaatti on kehitetty tarjoamaan samanlaisia anti-aging-etuja kuin perinteiset retinoidit, kuten retinoli, mutta ilman samanlaista ärsytystä tai haittavaikutuksia. Seerumi auttaa vähentämään hienoja juonteita, ryppyjä, pigmenttiläiskiä ja epätasaisuuksia iholla, samalla kun parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta.

  2. Ihon uudistaminen ja solujen toiminnan tehostaminen: R-Retinoaatti auttaa stimuloimaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa, mikä tekee ihosta kiinteämmän ja joustavamman. Se myös edistää solujen uudistumista, jolloin iho näyttää nuorekkaammalta ja hehkuvalta.

  3. Hellävarainen ja hyvin siedetty: R-Retinoaatti on kehitetty siten, että se on hellävarainen iholle eikä aiheuta yhtä paljon ärsytystä tai kuivumista kuin perinteiset retinoidit. Seerumi sopii useimmille ihotyypeille, myös herkälle iholle, ja tarjoaa retinoidien hyödyt ilman haittavaikutuksia.

  4. Pitkävaikutteinen retinoidi: R-Retinoaatti on suunniteltu vapauttamaan aktiivisia ainesosiaan iholla hitaasti ja tasaisesti, mikä mahdollistaa pitkäkestoisen vaikutuksen. Seerumi voi auttaa tukemaan ihon pitkäaikaista kollageenin tuotantoa ja iän merkkien vähentämistä.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että yksilölliset tulokset voivat vaihdella ihmisestä toiseen ja riippuvat myös käyttötavoista, ihotyypistä ja muista tekijöistä. Suosittelen tarkistamaan tarkemmat tuotetiedot ja käyttöohjeet Medik8:n virallisilta verkkosivuilta tai ottamaan yhteyttä Medik8:n asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja Medik8 R-Retionate -seerumin ominaisuuksista.

Medik8 ja anti-aging

Medik8 on kosmetiikkabrändi, joka tarjoaa erilaisia ihonhoitotuotteita, mukaan lukien anti-aging-tuotteita. R-Retionaatti on yksi Medik8:n kehittämistä ainesosista, jota käytetään anti-aging-tuotteissa, kuten voiteissa ja seerumeissa.

R-Retionaatti on ainutlaatuinen retinoidi, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokkaita anti-aging-hyötyjä ihonhoidossa. Se auttaa vähentämään hienoja juonteita, ryppyjä, pigmenttiläiskiä ja epätasaisuuksia iholla, samalla kun parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta. R-Retionaatti edistää solujen uudistumista ja kollageenin tuotantoa ihossa, mikä tekee ihosta nuorekkaamman näköisen.

Anti-aging-tuotteet, kuten Medik8:n R-Retionate-seerumi, voidaan käyttää osana ihonhoitorutiinia hidastamaan ikääntymisen merkkejä ja ylläpitämään terveen ja nuorekkaan näköistä ihoa. Nämä tuotteet auttavat parantamaan ihon tekstuuria, kiinteyttä ja hehkua, samalla kun tasoittavat ihon sävyä ja vähentävät pigmenttiläiskiä.

On tärkeää huomioida, että jokaisen yksilön iho on erilainen, ja yksilölliset tulokset voivat vaihdella. On suositeltavaa noudattaa tuotteen käyttöohjeita ja ottaa huomioon oma ihotyyppi ja tarpeet ennen anti-aging-tuotteiden käyttöä.

Medik8 R-RETIONATE Day & Night Käyttö

Puhdistuksen jälkeen aamuin illoin, levitä pieni määrä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna tuotteen imeytyä iholle, ennen kun levität päälle Medik8 kosteusvoiteesi.

Medik8 R-RETIONATE Day & Night koostumus

Aqua (Water), Tetrahexyldecyl Ascorbate, Heptyl Undecylenate, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Polylactic Acid, Cetearyl Olivate, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Cetearyl Isononanoate, Distarch Phosphate, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Olivate, Hydrogenated Polydecene, Retinyl Retinoate, Glycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Cholesteryl Nonanoate, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Canola Oil, Cetearyl Alcohol, Phenylpropanol, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Sodium Metabisulfite, BHT, Sodium Hydroxide, Trideceth-10

Katso kaikki Medik8 tuotteet.