Medik8 R-RETINOATE DAY & NIGHT EYE SERUM Seerumivoide silmänympärysiholle

129,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 15 ml
Tuotenumero (Muu) P08993

Medik8 R-RETIONATE DAY & NIGHT EYE SERUM

Medik8 R-Retionate Day & Night Eye Serum onAnti-Ageing A-vitamiiniseerumivoide silmänympärysiholle päivä- ja yö-käyttöön.

Jopa kaikkein herkimmällekin iholle sopiva retinyl retinoate tarjoaa todistetusti hämmästyttäviä tuloksia jo 4 viikossa1. Rypyt ja juonteet madaltuvat silminnähden, hyperpigmentaatio vähentyy sekä ihon rakenne ja sävy tasoittuu huomattavasti. Iho näyttää kuulaammalta, kirkkaammalta ja elpyneeltä - kaikin tavoin nuoremmalta. Retinolin vaikutukset on nyt saatavilla kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmille ja voit huoletta käyttää tuotetta aamuin illoin.

Medik8 R-Retionate seerumin ominaisuuksia

Medik8 R-Retinoate on Medik8:n kehittämä retinoidiseerumi, joka sisältää retinyyli retinoaattia (R-Retinoate). R-Retinoaatti on ainutlaatuinen retinoidi, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokkaita anti-aging-hyötyjä ihonhoidossa. Tässä on joitakin Medik8 R-Retinoate seerumin ominaisuuksia:

  1. Tehokas anti-aging-vaikutus: R-Retinoaatti on kehitetty tarjoamaan samanlaisia anti-aging-etuja kuin perinteiset retinoidit, kuten retinoli, mutta ilman samanlaista ärsytystä tai haittavaikutuksia. Seerumi auttaa vähentämään hienoja juonteita, ryppyjä, pigmenttiläiskiä ja epätasaisuuksia iholla, samalla kun parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta.

  2. Ihoa uudistava ja kollageenin stimuloiva: R-Retinoaatti auttaa edistämään solujen uudistumista ja kollageenin tuotantoa ihossa. Tämä auttaa parantamaan ihon tekstuuria, kiinteyttä ja joustavuutta sekä vähentämään ikääntymisen merkkejä.

  3. Hellävarainen ja hyvin siedetty: R-Retinoaatti on suunniteltu olemaan hellävarainen iholle, mikä tarkoittaa vähemmän ärsytystä ja kuivumista kuin perinteiset retinoidit. Seerumi sopii useimmille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

  4. Pitkävaikutteinen retinoidi: R-Retinoaatti vapautuu hitaasti ja tasaisesti iholla, mikä mahdollistaa pitkäkestoisen vaikutuksen. Tämä auttaa tukemaan pitkäaikaista kollageenin tuotantoa ja iän merkkien vähentämistä.

On kuitenkin tärkeää huomata, että yksilölliset tulokset voivat vaihdella ja riippuvat myös käyttötavoista, ihotyypistä ja muista tekijöistä. Suosittelen tutustumaan tarkemmin Medik8 R-Retinoate seerumiin, sen käyttöohjeisiin ja tuoteselosteeseen sekä mahdollisesti konsultoimaan ihotautilääkäriä tai kosmetologia saadaksesi tarkempia neuvoja ihosi tarpeisiin.

Medik8 R-Retionate Day & Night Eye Serum käyttö

  1. Puhdistuksen jälkeen levitä pieni määrä r-Retinoate Day & Night Eye Serumia herkälle silmänympärysiholle
  2. välttäen tarkasti silmäluomia.

Medik8 R-Retionate Day & Night Eye Serum koostumus

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Isododecane, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Cetearyl Olivate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polylactic Acid, Sorbitan Olivate, Squalane, Retinyl Retinoate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Cholesteryl Nonanoate, Glucosyl Hesperidin, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Caprylhydroxamic Acid, Canola Oil, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Illicium Verum Fruit Extract, Butylene Glycol, Theophylline, Theobromine, Disodium EDTA, Citric Acid

Lisää tietoa Medik8 tuotteista.