Filorga TIME-FILLER Night yövoide

69,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50 ml
Tuotenumero (Muu) 1V1721

Filorga TIME-FILLER yövoide

Filorga TIME-FILLER sarjan ominaisuudet

Filorga Time-Filler -sarja on suunniteltu vähentämään ikääntymisen merkkejä ja palauttamaan ihon nuorekkuutta. Sarja tarjoaa erilaisia tuotteita, kuten voiteita, seerumeita ja hoitonaamioita, jotka hyödyntävät tehokkaita ainesosia ja innovatiivisia teknologioita. Tässä on joitain Filorga Time-Filler -sarjan yleisiä ominaisuuksia:

  1. Ryppyjen ja juonteiden täyttö: Time-Filler-tuotteet sisältävät usein hyaluronihappoa ja peptidejä, jotka auttavat täyttämään ryppyjä ja juonteita iholla. Tämä voi tehdä ihosta sileämmän ja tasoittaa ikääntymisen merkkejä.

  2. Kiinteytys ja elastisuuden palauttaminen: Sarjan tuotteissa käytetään aktiivisia ainesosia, kuten kollageenia stimuloivia peptidejä, jotka auttavat kiinteyttämään ihoa ja palauttamaan sen elastisuuden. Tämä voi parantaa ihon joustavuutta ja vähentää velttoutta.

  3. Kosteuttavat ja ravitsevat ominaisuudet: Filorga Time-Filler -tuotteet sisältävät usein kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, jotka auttavat palauttamaan ihon kosteustasapainon ja ravitsevat ihoa syvältä. Tämä voi tehdä ihosta pehmeämmän, kimmoisamman ja hehkuvamman.

  4. Antioksidanttisuojan tarjoaminen: Antioksidantit ovat tärkeitä ikääntymisen merkkien torjumisessa, ja Filorga Time-Filler -sarjan tuotteissa voi olla antioksidantteja, kuten C-vitamiinia ja E-vitamiinia. Ne auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamalta vauriolta ja edistävät terveempää ihoa.

  5. Nuorekkaan ilmeen palauttaminen: Time-Filler-sarja pyrkii antamaan iholle nuorekkaamman ja hehkuvamman ilmeen kokonaisvaltaisesti. Se pyrkii parantamaan ihon tekstuuria, häivyttämään ikäpisteitä, kirkastamaan ihon sävyä ja antamaan iholle kauniin hehkun.

On tärkeää huomata, että Filorga Time-Filler -tuotteet voivat tarjota hyötyjä ikääntymisen merkkien vähentämisessä, mutta jokaisen ihon tarpeet ovat yksilöllisiä. Tuotteiden sopivuus kannattaa arvioida omien ihon tarpeiden ja herkkyyden perusteella.

Filorga TIME-FILLER Night - yövoiteen ominaisuudet

Filorga Time-Filler Cream Night on monitehoinen, ikääntymistä estävä yövoide, joka vähentää kaikentyyppisiä ryppyjä - syviä ryppyjä, ilmejuonteita, kuivuudesta aiheutuneita ryppyjä ja pinnallisia ryppyjä. Voide korjaa yön aikana ilmeneviä tyynynjälkiä ja turvotusta. Täyteläinen geeli-voidemainen koostumus tuntuu iholla miellyttävältä.

Tuotteen hyödyt:

  • Häivyttää syviä ryppyjä.
  • Vähentää ilmejuonteita.
  • Ehkäisee kuivuudesta aiheutuvia ryppyjä.
  • Tasoittaa pintajuonteita.
  • Syviä ryppyjä täydentävä vaikutus: tehokas peptidi yhdessä kapseloidun hyaluronihapon kanssa täyteläistävät näkyviä ryppyjä.
  • Botox-vaikutus ilmejuonteisiin: tripeptidi rentouttaa juonteita, ilman kasvojen ilmeen jähmettymistä.
  • Kuoriva vaikutus pintajuonteisiin: aktiivisen ainesosan kuoriva vaikutus tasoittaa ihon pieniä juonteita ja ryppyjä.
  • Meso-vaikutus kuivuudesta aiheutuviin ryppyihin: kasviuute sitoo itseensä vettä vähentäen ihon kuivumista.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti heille, jotka haluavat minimoida ja ehkäistä ryppyjä. Kaikki Filorgan tuotteet sisältävät Filorgan patentoidun NCEF-ydinkoostumuksen.

Filorga Time-Filler Cream Night käyttö

Filorga Time-Filler -sarjan yövoide on suunniteltu tehokkaaseen yöaikaiseen ihonhoitoon ja ikääntymisen merkkien torjuntaan. Seuraavaksi on ohjeita Filorga Time-Filler -sarjan yövoiteen käyttöön:

  1. Puhdista kasvot: Ennen yövoiteen levittämistä varmista, että kasvot ovat puhtaat ja kuivat. Käytä mietoa puhdistusainetta tai kasvovettä poistaaksesi meikin, lian ja ylimääräisen rasvan.

  2. Levitä seerumi: Jos käytät seerumia osana ihonhoitorutiiniasi, levitä seerumi ensin kasvoille ja anna sen imeytyä muutaman minuutin ajan. Seerumi voi auttaa tehostamaan yövoiteen vaikutuksia.

  3. Ota pieni määrä yövoidetta: Purista pieni määrä Filorga Time-Filler -sarjan yövoidetta sormenpäillesi. Usein pieni määrä riittää kattamaan koko kasvojen alueen.

  4. Levitä kasvoille: Taputtele ja levitä yövoidetta kevyesti kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Keskity erityisesti alueille, joilla on eniten ikääntymisen merkkejä tai joihin haluat keskittyä.

  5. Hiero hellävaraisesti: Hiero yövoidetta kevyesti pyörivin liikkein iholle, kunnes se imeytyy kokonaan. Vältä voimakkaita hankaavia liikkeitä, etenkin herkällä silmänympärysiholla.

  6. Käytä säännöllisesti: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä Filorga Time-Filler -sarjan yövoidetta säännöllisesti joka ilta osana ihonhoitorutiiniasi. Noudata tuotteen käyttöohjeita ja annostelua.

On tärkeää muistaa, että jokaisen ihon tarpeet ovat yksilöllisiä, joten saatat tarvita hieman sopeutusta käyttöohjeisiin oman ihosi mukaan. Jos sinulla on herkkä iho tai olet epävarma tuotteen sopivuudesta, suosittelen kuulemaan asiantuntijan, kuten ihotautilääkärin tai kosmetologin, mielipidettä ennen uuden ihonhoitotuotteen käyttöönottoa.

Filorga Time-Filler Cream Night koostumus

Aqua (vesi, eau), propanediol, glycerin, dicaprylyl carbonate, hydroxyethyl acrylate, sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, methyl methacrylate crosspolymer, imperata cylindrica root extract, butylene glycol, cetearyl isononanoate, gluconolactone, squalane, sucrose palmitate, ammonium acryloyldimethyltaurate, vp copolymer, phenoxyethanol, parfum (fragrance), glyceryl linoleate, stearalkonium hectorite, caprylic, capric triglyceride, tocopheryl asetaatti, sodium hydroxide, chlorphenesin, cetearyl dimethicone crosspolymer, polysorbate 60, sorbitan isostearate, xanthan gum, propylene carbonate, pentylene glycol, peucedanum graveolens (dill) extract, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) Öljy, sodium chloride, carbomer, silica, hydrogenated vegetable Öljy, caprylyl glycol, citric acid, biosaccharide gum-1, sodium lactate, sodium hyaluronate, polysorbate 20, sodium citrate, passiflora edulis fruit extract, crithmum maritimum extract, glucose, potassium sorbate, potassium chloride, calcium chloride, acrylates, c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, tocopherol, magnesium sulfate, glutamine, acetyl hexapeptide-8, sodium phosphate, ascorbic acid, sodium asetaatti, dimethicone, lysine hcl, arginine hcl, palmitoyl tripeptide-1, alanine, histidine hcl, valine, leucine, threonine, isoleucine, palmitoyl tetrapeptide-7, tryptophan, phenylalanine, tyrosine, glycine, polysorbate 80, serine, cystine, cyanocobalamin, glutathione, asparagine, aspartic acid, ornithine hcl, glutamic acid, nicotinamide adenine dinucleotide, biotin, proline, methionine, taurine, hydroxyproline, glucosamine hcl, coenzyme a, sodium glucuronate, thiamine diphosphate, retinyl asetaatti, inositol, niacin, niacinamide, pyridoxine hcl, calcium pantothenate, riboflavin, sodium tocopheryl phosphate, thiamine hcl, folic acid.

Katso myös muut Filorga TIME-FILLER -tuotteet.