Medik8 R-RETINOATE INTENSE Anti-Ageing yövoide

278,99 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50 ml
Tuotenumero (Muu) P09001

Medik8 R-RETINOATE INTENSE Anti-ageing yövoide

Medki8 R-RETINOATE INTENSE voiteen sisältää A-vitamiinin johdosta r-retinoatea, joka on 8 kertaa tehokkaampi ja 11 kertaan nopeampi kuin retinoli. Medik8 R-RETIONATE INTENSE voiteen ansiosta rypyt ja juonteet madaltuvat silminnähden ja ihostasi tulee kuulas ja raikas. Voidetta kannattaa levittää kasvojen lisäksi myös kaulalle ja dekolteelle. Pian voit huomata nuorekkuuden palautuvan ihollesi. Medik8 R-RETIONATE INTENSE yövoide kiinteytä ihoa sekä tarjoaa myös pitkäkertoisen kosteutuksen. Elegantti Madagaskarin vanilja yhdistyy pehmeän sitruksiseen tuoksuun, edistäen täydellistä yöunta ja voit herätä kauniin hehkuvana jokaiseen aamuun.

Medik8 ja Anti-Age yövoiteet

Medik8 tarjoaa useita anti-aging-yövoiteita, jotka on suunniteltu tehokkaasti tukemaan ihon uudistumista ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Nämä yövoiteet sisältävät yleensä ainesosia, kuten retinoideja, peptidejä, antioksidantteja ja kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat parantamaan ihon rakennetta ja ulkonäköä yön aikana.

Anti-aging-yövoiteet Medik8:lla voivat tarjota seuraavia hyötyjä:

  1. Uudistaa ihoa: Yövoiteet voivat sisältää ainesosia, kuten retinoideja tai retinolia, jotka auttavat stimuloimaan ihosolujen uudistumista. Ne voivat auttaa vähentämään hienoja juonteita, ryppyjä ja epätasaisuuksia iholla.

  2. Kiinteyttää ja kohottaa ihoa: Jotkut yövoiteet voivat sisältää kiinteyttäviä ainesosia, kuten peptidejä, jotka auttavat parantamaan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

  3. Ravitsee ja kosteuttaa ihoa: Yövoiteet voivat sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa tai glyseriiniä, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja pehmeyttä.

  4. Antioksidanttisuojaa: Anti-aging-yövoiteet voivat sisältää myös antioksidantteja, kuten C-vitamiinia tai E-vitamiinia, jotka auttavat neutraloimaan vapaita radikaaleja ja suojaamaan ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

On tärkeää huomata, että Medik8:n valikoimassa voi olla erilaisia anti-aging-yövoiteita, joilla voi olla eri ainesosia ja hyötyjä. Suosittelen tutustumaan tarkemmin Medik8:n tuotteisiin ja valitsemaan yövoiteen, joka sopii parhaiten omalle ihotyypille ja ikääntymisen merkeille. Tuoteselosteet ja asiakasarviot voivat auttaa sinua valitsemaan sopivan yövoiteen, ja voit myös kysyä suosituksia ihonhoitoasiantuntijoilta tai kosmetologeilta.

Medik8 R-RETINOATE INTENSE anti-ageing käyttö:

  1. Iltaisin puhdistuksen jälkeenMedik8 r-Retinoate Intense voidetta hierotaan kasvojen, kaulan ja dekoleteen iholle.
  2. Tuotteen käyttö tulee aloittaa portaittain, sillä se sisältää retinaldehydea: 
  3. Käytä kahdesti viikossa 2 ensimmäisen viikon ajan, joka toinen ilta 2 seuraavan viikon ajan, sitten voit aloittaa käyttämään tuotetta joka ilta.

Medik8 R-Retinoate-yövoide on tehokas retinoidipohjainen voide, joka on suunniteltu edistämään ihon uudistumista, vähentämään ikääntymisen merkkejä ja parantamaan ihon ulkonäköä. Tässä on yleinen ohjeistus Medik8 R-Retinoate-yövoiteen käytöstä:

  1. Puhdista iho: Aloita käyttö puhdistetulta iholta. Käytä mietoa puhdistusainetta, joka sopii omalle ihollesi ja huuhtele iho huolellisesti. Tämä auttaa poistamaan epäpuhtauksia ja valmistelee ihon voiteen levittämistä varten.

  2. Annostele sopiva määrä: Ota pieni määrä Medik8 R-Retinoate-yövoidetta kämmenellesi tai suoraan sormenpäihin. Riittää yleensä pieni määrä voiteen levittämiseen koko kasvoille. Voit aloittaa pienemmällä määrällä ja tarvittaessa lisätä sen mukaan, kun iho tottuu tuotteen vaikutukseen.

  3. Levitä voide: Levitä Medik8 R-RETIONATE voide tasaisesti kasvojen iholle hierovin liikkein. Vältä voiteen joutumista silmiin ja huulille. Voit myös levittää voiteen kaulalle ja dekolteelle tarvittaessa.

  4. Anna imeytyä: Anna Medik8 R-RETIONATE voiteen imeytyä ihoon muutaman minuutin ajan ennen nukkumaanmenoa. Voit jättää voiteen iholle yön ajaksi, jotta se voi vaikuttaa tehokkaasti.

  5. Käytä aurinkosuojaa päivällä: Retinoidit voivat tehdä ihon herkemmäksi auringonvalolle, joten on tärkeää käyttää päiväaikaan riittävää aurinkosuojaa. Aurinkosuoja auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta säteiltä ja vähentää mahdollisia haittavaikutuksia retinoidien käytön yhteydessä.

On tärkeää noudattaa Medik8:n antamia ohjeita käytön suhteen ja kuunnella omaa ihoa. Jos sinulla on herkkä iho tai koet ärsytystä retinoidituotteista, voi olla tarpeen vähentää käyttökertoja tai käyttää matalampaa pitoisuutta. Suositeltavaa on myös aloittaa vähäisemmällä retinoidipitoisuudella ja vähitellen lisätä sitä, jotta iho tottuu tuotteen vaikutukseen.

Suosittelen tutustumaan tarkemmin Medik8:n viralliseen verkkosivustoon tai ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa saadaksesi lisätietoja

Medik8 R-RETINOATE INTENSE yövoiteen ainesosat:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butylene Glycol, Isododecane, Squalane, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Polylactic Acid, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cyclodextrin, PPG-12/SMDI Copolymer, Phenoxyethanol, Phytosterols, Cholesterol, Sodium Hyaluronate, Ceramide EOP, Ceramide NP, Ceramide AP, Cholesteryl Nonanoate, Linoleic Acid, Palmitic Acid, Canola Oil, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Seed Oil, Pentylene Glycol, Retinyl Retinoate, Retinal, Polyhydroxystearic Acid, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Citric Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil, Sorbitan Olivate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Isostearic Acid, Phytosphingosine, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Lecithin, Carbomer, C12-16 Alcohols, Caprylyl Glycol, Cananga Odorata Flower (Ylang Ylang) Oil, Sodium Lauroyl Lactylate, Litsea Cubeba (Verbena) Fruit Oil, Ethyl Ascorbic Acid, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Stearic Acid, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Hydrogenated Lecithin, Sodium Polyaspartate, Acacia Decurrens (Black Wattle) Flower Extract, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Cedrus Atlantica (Atlas Cedar) Bark Oil, Glyceryl Caprylate, Salvia Sclarea (Clary Sage) Leaf Oil, Vetiveria Zizanoides (Vetiver) Root Oil, Phenethyl Alcohol, Disodium EDTA, Copper Heptapeptide-14 Pantothenate, Heptapeptide-15 Palmitate, Phenylpropanol, Polyvinyl Alcohol, Titanium Dioxide, Alumina, BHT, Linalool, Limonene, Citral, CI 14700 (Red 4)

Tutustu myös muihin r-retionate tuotteisiin:

  1. Medik8 R-RETIONATE DAY & NIGHT EYE SERUM
  2. Medik8 R-RETIONATE DAY % NIGHT A-vitamiiniseerumivoide

MIkäli sinulla on kysyttävää Medik8 tuoteista ja haluat apua sopivan tuotteen valinnassa, voit olla yhteydessä apteekkimme farmaseutteihin tai kosmetologiin. Tutustu myös muihin Medik8 tuotteisiin.