Filorga TIME-FILLER SHOT 5XP Seerumi

Uutuus
65,00 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 15 ml
Tuotenumero (Muu) 61036388

Time-Filler Shot 5XP on tiivistetty seerumi, joka korjaa ja vastustaa ryppyjä ja ilmejuonteita. Seerumi sisältää erittäin tiivistetyn koostumuksen (60 % aktiiviainesosia), jonka neuropeptidit antavat iholle rentouttavan vaikutuksen häivyttäen viittä erilaista kasvolihasten toistuvista liikkeistä aiheutuneita ryppy- ja juonnetyyppiä. Otsarypyt, huolirypyt, naururypyt (silmäkulmien rypyt), ylähuulen rypyt ja alaspäin suuntautuvat suupielet (marionettijuonteet) koetaan vähemmän näkyvinä* ja kasvonpiirteet näyttävät rentoutuneemmilta vain seitsemän päivän jälkeen**. Seerumin viilentävän metalliapplikaattorin ansiosta voit levittää koostumusta tarkasti, mikä antaa kohdistettua tehoa ja optimaaliset tulokset. Lopputuloksena on kiinteämpi ja sileämpi iho, jonka rypyt ja juonteet näkyvät vähemmän.

- tehokas seerumi, joka vastustaa ryppyjä ja juonteita

- kiinteämpi, sileämpi ja tasaisempi iho

- nopeasti imeytyvä koostumus

- sopii kaikille ihotyypeille, yli 30-vuotiaille

Neuropeptidiyhdistelmä on saanut inspiraationsa botuliinitoksiini-injektioista (botox) ja koostuu kahdesta peptidistä: heksapeptidi ja oktapeptidi. Ne antavat iholle rentouttavan vaikutuksen ja sileämmän ulkonäön. Lisäksi seerumi sisältää merellistä hiivauutetta, joka tukee ihoa antaen sille kiinteämmän ulkonäön.

* Itsearviointi, 32 naista. 87 % koki ryppyjen vähentyneen, kun tuotetta oli käytetty 7 päivän ajan, 2 kertaa päivässä.

** Itsearviointi, 32 naista. 84 % koki kasvonpiirteiden rentoutuneen, kun tuotetta oli käytetty 7 päivän ajan, 2 kertaa päivässä.

Käyttö:

Levitä seerumia kuivalle ja puhdistetulle iholle. Ota sopiva määrä ja levitä tuotetta tarkkuusapplikaattorin avulla aamuin illoin viiteen eri ilmejuonnetyyppiin: otsaryppyihin, huoliryppyihin, silmäkulmien ryppyihin, ylähuulelle ja suupieliin. Hiero seerumi iholle. Koostumuksen valkoinen geelikoostumus imeytyy nopeasti ja jättää kevyen lopputuloksen. Käytä sen jälkeen sopivaa päivä- tai yövoidetta.

Ainesosat:

Aqua (Water, Eau), Pentylene<br />Glycol, Glyceryl Isostearate, Isostearyl Isostearate, C13-15 Alkane, Betaine, Glycerin, <br />Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Methyl Gluceth-20, Oryza Sativa (Rice) Starch, Polyglyceryl-3 Laurate, Caprylyl<br />Glycol, Sodium Levulinate, Levulinic Acid, Parfum (Fragrance), Polyglyceryl-6 Oleate, Hydrolyzed<br />Wheat Protein, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Soy Protein, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Sorbate, Butylene Glycol, Pectin, <br />Hydroxyethylcellulose, Bacillus/Soybean Ferment Extract, Sodium Benzoate, Arginine, <br />Proline, Serine, Sodium Hydroxide, Glucose, Acetyl Octap Eptide-3, Chondrus Crispus(Carrageenan) Extract, Sodium Hyaluronate, <br />Acetyl Hexapeptide-8, Tocopherol, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate