Wonder Legs 30 tablettia

24,90 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30tabletti
Tuotenumero (Muu) 2032126

Markkinoija

New Nordic Oy

*VÄSYNEILLE JA RASKAILLE JALOILLE Wonder Legs™ - tabletit sisältävät rannikkomännynkuoriuutetta, joka edistää mikroverenkiertoa ja ylläpitää hyvää verenkiertoa. Tablettien sisältämä C-vitamiini edistää verisuonten normaalia kollageenin muodostumista verisuonten normaalia toimintaa varten. Tablettien sisältämä viininlehtiuute helpottaa raskailta tuntuvia ja väsyneitä jalkoja ylläpitämällä jalkojen hyvää verenkiertoa. Sopii erityisesti jalkojen hyvinvointiin pitkäaikaisen istumisen tai seisomisen jälkeen.



Annostelu:

1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei alle 11-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tarkista yhteensopivuus lääkkeidesi kanssa lääkäriltä.


Käyttötarkoitus:

Väsyneille ja raskaille jaloille, erityisesti silloin kun joudut istumaan tai seisomaan pitkään.


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille.


Huomioitavaa:

Sisältää rannikkomännynkuorituutetta.


Ainesosaluettelo:

Standardoitu rannikkomännyn kuoriuute (Pinus pinaster Aiton)¹, standardoitu viininlehtiuute (Vitis vinifera L.), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), C-vitamiini (askorbiinihappo) ¹, pintakäsittelyaineet (Rasvahappojen Magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), perunatärkkelys, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), mustapippuriuute (Piper nigrum L.).
¹ EU: n ulkopuolelta



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.