Avene Gentle toner 200 ml

Tarjous
24,66 €
18,50 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 18,50 €
Säästät 6,16 €
92,50 € / LITER 123,30 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 9257333

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Avene Gentle Toner - kasvovesi

Avene Gentle Toner on kasvovesi Avene-ihonhoitosarjasta. Se on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja auttaa täydentämään ihonpuhdistusrutiinia poistamalla ylimääräistä talia, puhdistusjäämiä ja viimeistelemään ihonhoitorutiinin.

Gentle Toner sisältää rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat rauhoittamaan ja tasapainottamaan herkkää ihoa. Tuote ei sisällä alkoholia, joka voi olla ärsyttävä aine herkälle iholle.

Gentle Tonerin käyttö auttaa valmistamaan ihon vastaanottavaisemmaksi seuraaville ihonhoitotuotteille, kuten kosteusvoiteelle tai seerumille. Se voi myös auttaa palauttamaan ihon luonnollisen pH-tasapainon ja antaa raikkaan tunteen iholle.

Gentle Toner on alkoholiton kasvovesi kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle. 

Avene Gentle Toner - Käyttötarkoitus:

Ihonpuhdistusta täydentävä, alkoholiton kasvovesi kaikille ihotyypeille. Soveltuu erityisesti kuivan ja pintakuivan ihon hoitoon, sillä se rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tuote on alkoholiton ja sisältää silikaatteja, jotka suojaavat hioa ulkoisilta ärsykkeiltä. Kasvovesi säilyttää ihon luonnollisen pH:n ja kosteuttaa ja sulkee ihohuokosia.

Avene Gentle Toner - Annostelu:

Tuotteen kaksivaiheisen koostumuksen vuoksi pulloa on ehdottomasti ravistettava ennen käyttöä.

Puhdista kasvot aamuin illoin ensin puhdistusemulsiolla tai ihotyyppisi muokaisella puhdistustuotteella. Pyyhi kasvot sen jälkeen kasvoveteen kostutetulla vanulla.

Tuotetta käytetään yleensä seuraavalla tavalla:

  1. Puhdista iho: Ennen kasvoveden käyttöä, puhdista kasvot huolellisesti sopivalla puhdistustuotteella.

  2. Kaada kasvovettä vanulapulle: Kaada pieni määrä Gentle Toneria vanulapulle. Varmista, että vanulappu ei ole liian kasteltu, mutta tarpeeksi kostea käytettäväksi.

  3. Levitä kasvovesi iholle: Taputtele tai pyyhi vanulappua hellävaraisesti kasvojen ja kaulan alueelle. Vältä silmänympärysihoa.

  4. Anna imeytyä: Anna kasvoveden imeytyä iholle hetki ennen seuraavien ihonhoitotuotteiden, kuten kosteusvoiteen, levittämistä.

On tärkeää muistaa, että jokainen iho on yksilöllinen, joten reaktiot ja tulokset voivat vaihdella. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä Gentle Tonerin käytöstä tai ihonhoidosta, suosittelen konsultoimaan ihotautilääkärin tai kosmetologin kanssa.

Avene Gentle Toner - Ainesosaluettelo:

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). FRAGRANCE (PARFUM). PEG-7 GLYCERYL COCOATE. PHENOXYETHANOL. SORBITOL. STEARALKONIUM HECTORITE. TRISODIUM EDTA. WATER (AQUA).

Huomioitavaa:

Ravista Avene Gentle Toner kasvovettä ennen käyttöä.

Pakkauskoko:

Avene Gentle Toner kasvovesi 200 ml

Löydät kaikki Avene-tuotteet verkkokauopastamme.