Widmer Moisturizing Emulsion Hydro-Active 50 ml

Tarjous
32,13 €
24,10 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 24,10 €
Säästät 8,03 €
482,00 € / LITER 642,60 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 8221677

Markkinoija

Oy TransMeri Ab

Louis Widmer Moisturizing Emulsion Hydro-Active 50 ml

Louis Widmer Moisturising Emulsion Hydro-Active on kosteuttava emulsio, joka tarjoaa intensiivistä kosteutusta iholle. Tässä on joitain Moisturising Emulsion Hydro-Active -voiteen ominaisuuksia ja käyttöohjeita:

Ominaisuudet:

  1. Tehokas kosteutus: Louis Widmer Moisturising Emulsion Hydro-Active sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja ureaa, jotka auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja ylläpitämään sen kosteustasapainoa. Tämä auttaa pitämään ihon pehmeänä, sileänä ja joustavana.

  2. Nopea imeytyminen: Louis Widmer Moisturizing Emulsio imeytyy nopeasti ihoon jättämättä rasvaista tai tahmeaa tunnetta. Se sopii hyvin päivittäiseen käyttöön, myös meikin alle.

  3. Rauhoittavat ja hoitavat vaikutukset: Voiteessa voi olla rauhoittavia ainesosia, kuten panthenolia ja bisabololia, jotka auttavat rauhoittamaan ihoa ja lievittämään ärsytystä. Ne voivat myös auttaa vahvistamaan ihon suojabarriääriä ja parantamaan sen joustavuutta.

  4. Sopii useimmille ihotyypeille: Louis Widmer Moisturising Emulsion Hydro-Active sopii monenlaisille ihotyypeille, mukaan lukien normaali, kuiva ja herkkä iho. Se tarjoaa tarvittavaa kosteutusta ja hoitoa iholle.

Käyttöohjeet:

  1. Puhdista kasvot huolellisesti ennen Louis Widmer Moisturising Emulsion Hydro-Active -voiteen käyttöä.

  2. Ota pieni määrä emulsiota käsiisi.

  3. Levitä emulsio kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Hiero sitä kevyesti ihoon pyörivin liikkein.

  4. Anna emulsion imeytyä kokonaan ennen kuin jatkat muiden ihonhoitotuotteiden tai meikin käyttöä.

  5. Voit käyttää Louis Widmer Moisturising Emulsion Hydro-Active -emulsiota aamulla ja/tai illalla, tarpeen mukaan. Sitä voi käyttää päivittäisenä kosteusvoiteena tai yhdistää muiden ihonhoitotuotteiden kanssa.

On tärkeää huomata, että tarkat ominaisuudet ja käyttötarkoitukset voivat vaihdella eri tuotteiden välillä. Jokainen Louis Widmerin tuote sisältää tarkemmat ohjeet ja suositukset, joten on hyvä tarkastella tuotteen etikettiä ja tuotetietoja saadaksesi tarkempaa tietoa kyseisen emulsion käytöstä.