Widmer Rich Night Cream Hajusteeton 50 ml

Tarjous
43,92 €
32,94 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 32,94 €
Säästät 10,98 €
658,80 € / LITER 878,40 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 8221562

Markkinoija

Oy TransMeri Ab

Louis Widmer Rich Night Cream Hajusteeton 50 ml

Louis Widmer Rich Night Cream on hajusteeton yövoide, joka on suunniteltu antamaan ravitsevaa hoitoa iholle yön aikana. Tässä on joitain Rich Night Creamin ominaisuuksia ja käyttöohjeita:

Ominaisuudet:

Intensiivinen kosteutus: Louis Widmer Rich Night Cream tarjoaa tehokasta kosteutusta ja auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Se sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja pantenolia, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteutensa ja pehmeytensä.
  1. Ravitseva koostumus: Voiteen ravitsevat ainesosat, kuten sheavoi ja E-vitamiini, auttavat ravitsemaan ihoa syvältä ja tukemaan sen terveyttä ja hyvinvointia.

  2. Rauhoittavat ja korjaavat vaikutukset: Louis Widmer Rich Night Creamissa voi olla myös rauhoittavia ainesosia, kuten allantoiinia ja bisabololia, jotka auttavat rauhoittamaan ihoa ja edistävät sen korjaantumista ja uudistumista yön aikana.

  3. Hellävarainen ja hajusteeton: Voide on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja se on hajusteeton. Se sopii hyvin herkkäihoisille tai hajusteille herkistyneille henkilöille.

Käyttöohjeet:

  1. Puhdista kasvot huolellisesti ennen Louis Widmer Rich Night Creamin käyttöä.

  2. Ota pieni määrä voidetta sormenpäillesi.

  3. Levitä Louis Widmer Rich Night Cream voide kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Hiero se kevyesti ihoon pyörivin liikkein.

  4. Anna voiteen imeytyä kokonaan ennen nukkumaanmenoa. Voit käyttää sitä päivittäin osana yöhoitorutiiniasi.

Louis Widmer Rich Night Cream on suunniteltu erityisesti käytettäväksi yöllä, jolloin iho on alttiimpi ravinteiden imeytymiselle ja uudistumiselle. Se auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista ja antaa sille tarvittavaa hoitoa ja kosteutusta.

Louis Widmer Rich Night Cream lyhyesti

  1. Ravitsee intensiivisesti, kosteuttaa ja uudistaa
  2. Silottaa ryppyjä
  3. Kiinteyttää ja pehmentää ihoa
  4. Lyhytketjuisen (fragmentoituneen) ja pitkäketjuisen hyaluronihapon yhdistelmä antaa iholle ihanan tunteen
  5. Rypyt silottuvat ja iholle muodostuu elastinen suojakerros

Ainesosaluettelo:

Aqua, Cetyl Diglyceryl Tris(Trimethylsiloxy)Silylethyl Dimethicone, Isohexadecane, Glycerin, Decyl Oleate, C18-36 Acid Triglyceride, Oleyl Erucate, Triolein, Caprylyl Methicone, Cetyl Dimethicone, Panthenol, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sorbitol, Ethylhexyglycerin, Cholesterol, Collagen Amino Acids, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Stearic Acid, Tocopherol, Ceramide NP, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Lactic Acid, Oleic Acid, Phytosphingosine, Caprylhydroxamic Acid, Pantolactone, Caprylyl Glycol, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminohydroxybutyrate. (FVN101027.0023)

Verkkokaupassamme on myös kaikki muut Louis Widmer tuotteet.