Widmer Vitalizing Cream Hajusteeton 50 ml

Tarjous
36,14 €
27,11 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 27,11 €
Säästät 9,03 €
542,20 € / LITER 722,80 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 8221668

Markkinoija

Oy TransMeri Ab

Louis Widmer Vitalizing Cream Hajusteeton 50 ml

Louis Widmer Vitalizing Cream on hajusteeton voide, joka on suunniteltu tarjoamaan iholle ravitsemusta, kosteutusta ja elinvoimaa. Tässä on joitain Vitalization Creamin ominaisuuksia ja käyttöohjeita:

Ominaisuudet:

  1. Ravitseva koostumus: Louis widmer Vitalizing Cream sisältää ravitsevia ainesosia, kuten vitamiineja, kasviuutteita ja lipidien yhdistelmiä, jotka auttavat ravitsemaan ihoa ja tukemaan sen terveyttä ja hyvinvointia.

  2. Kosteuttava vaikutus: Voide tarjoaa tehokasta kosteutusta iholle, auttaen ylläpitämään sen kosteustasapainoa ja ehkäisemään kuivumista. Tämä auttaa pitämään ihon pehmeänä, sileänä ja joustavana.

  3. Antioksidanttinen suojakerros: Louis Widmer Vitalizing  Cream sisältää antioksidantteja, kuten E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja ympäristön haittavaikutuksilta.

  4. Rauhoittavat vaikutukset: Voide voi sisältää rauhoittavia ainesosia, kuten bisabololia ja allantoiinia, jotka auttavat rauhoittamaan ihoa, vähentämään punoitusta ja lievittämään ärsytystä.

  5. Sopii useimmille ihotyypeille: Louis Widmer Vitalizing Cream sopii monenlaisille ihotyypeille, mukaan lukien normaali, kuiva ja herkkä iho. Se tarjoaa ravitsevaa hoitoa ja kosteutusta iholle.

Käyttöohjeet:

  1. Puhdista kasvot huolellisesti ennen Louis Widmer Vitalizing Creamin käyttöä.

  2. Ota pieni määrä voidetta käsiisi.

  3. Levitä voide kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Hiero sitä kevyesti ihoon pyörivin liikkein.

  4. Anna voiteen imeytyä kokonaan ennen kuin jatkat muiden ihonhoitotuotteiden tai meikin käyttöä.

  5. Voit käyttää Louis Widmer Vitalizing Creamia aamulla ja/tai illalla, tarpeen mukaan. Sitä voi käyttää päivittäisenä kosteusvoiteena tai yhdistää muiden ihonhoitotuotteiden kanssa.

On tärkeää huomata, että tarkat ominaisuudet ja käyttötarkoitukset voivat vaihdella eri tuotteiden välillä. Jokainen Louis Widmerin tuote sisältää tarkemmat ohjeet ja suositukset, joten on hyvä tarkastella tuotteen etikettiä ja tuotetietoja saadaksesi tarkempaa tietoa kyseisen voiteen käytöstä.

Louis Widmer Vitalizing Cream lyhyesti

  1. Uudistaa ihokudosta
  2. Häivyttää ryppyjä
  3. Ravitsee, kosteuttaa ja uudistaa ihokudosta
  4. Tehostaa ihon kosteudensitomiskykyä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa
  5. Ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja joustava

Ainesosaluettelo:

Aqua, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Isopropyl Myristate, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Sorbitan Isostearate, Paraffin, Cera Microcristallina, Panthenol, Dibutyl Adipate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate, Propylene Glycol, Sorbitol, Retinyl Palmitate, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Collagen Amino Acids, BHT, Pantolactone. (FVN100042.0028)