OMEGA 7 TYRNIÖLJYKAPSELI (1 × 150kpl)

Tarjous
44,00 €
41,90 €
Säästät 2,10 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150kpl
Tuotenumero (Muu) 322404

Omega7 tyrniöljykapseli 150 kaps. | 44 €


Omega-7-tyrniöljykapseli 150 kaps. 44 €.

Omega7-tyrniöljykapseli auttaa ihon ja limakalvojen kuivuuteen. Se kosteuttaa limakalvoja sisältäpäin.

Stressi, imetys, elimistöä kuivattavat lääkkeet ja hormonimuutokset vaihdevuosi-iässä kuivattavat limakalvoja. Omega-7-tyrniöljykapselit kostuttavat sekä ihoa että limakalvoja.

Omega7 tyrniöljykapseli sisältää sekä tyrnin hedelmäöljyn että tyrnin siemenöljyn. Kaksoistyrniöljy vastaa koko tyrnimarjan alkuperäistä ja rikasta öljykoostumusta.

Se sisältää runsaasti omega-3,-6, -7 ja -9 rasvahappoja, tokoferoleja, karotenoideja ja kasvisteroleja. Ei sisällä gluteenia, hiivaa, laktoosia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Pakkaus sisältää 150 kapselia.

Annostus:

Kapseleita otetaan ensimmäisen kuukauden ajan 2 kapselia 2 kertaa päivässä ruokailun yhteydessä. Tämän jälkeen annostus on 2 kapselia päivässä. Mikäli tuote aiheuttaa vatsavaivoja, voi annoksen jakaa 2-3 osaan.

Kapselit kannattaa ottaa aterian yhteydessä. Päiväannoksen voi ottaa myös pienemmissä erissä.


Päiväannos 2 kapselia sisältää:

Energiaa
josta rasvaa 1,0 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 240 mg, kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 410 - 820 mg, palmitoleiinihappoa 240 mg, Vakseenihappoa 50 mg Öljyhappoa 120 mg, Linolihappoa 90 mg Alfalinoleenihappoa 180 mg
E-vitamiinia 4  mg
Karotenoideja 1,6  mg


Koostumus:

Kapselin vaikuttavan ainaana on SBA24 tyrniöljy. Öljy on pakattu kasvipohjaiseen kapselinkuoreeni. Säilyvyyden varmistamiseksi tuote sisältää hapettumisenestoainetta ja sakeuttamisainetta.


Huomioitavaa:

Annostusohjetta kannattaa noudattaa, eikä tuotetta tule ottaa yli annosohjeen. Mikäli olet allerginen tyrnille, tulee tuotteen käyttöä valttää.


Lisätietoja:

Jos sinulla on kysyttävää Omega7-tyrniöälykapseleista, voit soittaa meille. Farmaseuttimme neuvovat sen käytössä ja tarkistavat tuotteen yhteensopivuuden muiden käytössä olevien  tuotteiden kanssa.


Valmistaja/markkinoija:

Tuotteen valmistaa Valioravinto. Voi ostaa tuotteen edullisesi verkkokaupasta karhuapteekki.fi