Omega 7 Tyrniöljykapseli SÄÄSTÖPAKKAUS 3x150 kapselia

116,90 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 3x150 kaps.
Tuotenumero (Muu) 3224043

Omega-7-tyrniöljykapseli säästöpakkaus 3x150 kapselia


Omega7-tyrniöljykapseli auttaa ihon ja limakalvojen kuivuuteen. Se kosteuttaa limakalvoja sisältäpäin.

Stressi, imetys, elimistöä kuivattavat lääkkeet ja hormonimuutokset vaihdevuosi-iässä kuivattavat limakalvoja. Omega-7-tyrniöljykapselit kostuttavat sekä ihoa että limakalvoja.

Omega7 tyrniöljykapseli sisältää sekä tyrnin hedelmäöljyn että tyrnin siemenöljyn. Kaksoistyrniöljy vastaa koko tyrnimarjan alkuperäistä ja rikasta öljykoostumusta.

Se sisältää runsaasti omega-3,-6, -7 ja -9 rasvahappoja, tokoferoleja, karotenoideja ja kasvisteroleja. Ei sisällä gluteenia, hiivaa, laktoosia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Pakkaus sisältää 150 kapselia.

Omega-7-tyrniöljykapselien annostus

Kapseleita otetaan ensimmäisen kuukauden ajan 2 kapselia 2 kertaa päivässä ruokailun yhteydessä. Tämän jälkeen annostus on 2 kapselia päivässä. Mikäli tuote aiheuttaa vatsavaivoja, voi annoksen jakaa 2-3 osaan. Kapselit kannattaa ottaa aterian yhteydessä.

Omega-7-tyrniöljykapseleiden koostumus

  • Energiaa, josta rasvaa 1,0 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 240 mg, kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 410 - 820 mg, palmitoleiinihappoa 240 mg, Vakseenihappoa 50 mg Öljyhappoa 120 mg, Linolihappoa 90 mg Alfalinoleenihappoa 180 mg
  • E-vitamiinia 4 mg
  • Karotenoideja 1,6 mg

Kapselin vaikuttavan ainaana on SBA24 tyrniöljy. Öljy on pakattu kasvipohjaiseen kapselinkuoreeni. Säilyvyyden varmistamiseksi tuote sisältää hapettumisenestoainetta ja sakeuttamisainetta.

Tyrniöljykapseleiden käytössä huomioitavaa

Annostusohjetta kannattaa noudattaa, eikä tuotetta tule ottaa yli annosohjeen. Mikäli olet allerginen tyrnille, tulee tuotteen käyttöä välttää.

Lisätietoja:

Jos sinulla on kysyttävää Omega7-tyrniöälykapseleista, voit soittaa meille. Farmaseuttimme neuvovat sen käytössä ja tarkistavat tuotteen yhteensopivuuden muiden käytössä olevien tuotteiden kanssa.

Voit lukea lisää Omega-7-tyrniöljykapseleista täältä

Lisätietoa Omega-7- tyrniöljykapseleista

Tutustu myös muihin omega-valmisteisiin täältä

Muut omega-valmisteet

Tiesithän, että Ometa-7-tyrniöljykapseleiden lisäksi voit tilata mysö reseptilääkkeet Karhu apteekin verkkokaupasta. Oheisella videolla kerrotaan, miten tilauksen voi kätevästi tehdä:

Reseptilääkkeiden tilaus


Valmistaja/markkinoija:

Tuotteen valmistaa Valioravinto. Voi ostaa tuotteen edullisesi verkkokaupasta karhuapteekki.fi