ALPECIN - aina edullisesti

ALPECIN

Alpecin on ratkaisu moniin hiustenlähdön ja hiuspohjan ongelmien hoitoon. Apecin on saksalainen tuotemerkki. Alpecin-tuotteiden valikoimaansa kuuluu:

  • Alpecin shampoo
  • Alpecin hoitoaine
  • Alpecin hiuspohjan tuotteita

Alpecin-tuotteet on suunniteltu auttamaan hiusten vahvistamisessa ja hiusten hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Alpecin-tuotteet sisältävät kofeiinia, jonka ajatellaan stimuloiva hiusten kasvua ja torjumaan hiustenlähtöä. Kofeiinin vaikutuksen ajatellaan perustuvan dihydrotestosteronin (DHT) vaikutuksen estämiseen. DHT on yksi miesten kaljuuntumisen yleisimmistä syistä.

Kuinka Alpecin Kofeiinishampoo toimii?

Alpecin-sarjan päätuote on Alpecin kofeiini shampoo. Se edistää hiusten kykyä kasvaa ja uusiutua. Vuoden kestänyt tutkimus osoittaa, että Alpecin Caffeine Shampoo pystyy torjumaan stressistä ja kehon epätasapainosta aiheutunutta hiustenlähtöä. Alpecin Shampoo ohuille hiuksille ja hiustenlähtöön on suunniteltu vahvistamaan hiusten juuret ja kofeiinin sisältö tunkeutuu päänahkaan ja stimuloi hiusten kasvamista ja voimaa. Vaikutuksen on selkeimmin havaittavissa, kun Alpecin shampoota on käytetty vähintään kuuden kuukauden ajan.

Alpecin tuotteet miehille

Alpecin-tuotteet on suunniteltu erityisesti miehille. Tuotteet vahvistavat hiuksia, stimuloivat hiusten kasvua ja torjuvat hiustenlähtöä. Alpecin-tuoteiden teho perustuu erityiseen kofeiiniyhdistelmään, joka estää testosteronin haitallisia vaikutuksia hiusjuuressa ja tällä tavalla ehkäisee hiustenlähtöä. Alpecin-tuiotesarjasta löytyy shampoo myös rasvaiselle hiuspohjalle.


Alpecin-tuotteet edullisesti verkkokaupasta karhuapteekki.fi


ALPECIN-tuotteet ovat tulossa verkkokauppamme valikoimaan syksyllä 2024. Tuotteet tulevat näkyviin tälle sivulle.


Plantur 39 fytokofeiinishampoo ohuille ja hauraille hiuksille 250 ML
Tarjous

Ohuille ja hauraille hiuksille 40 ikävuodesta lähtien. Aktivoi hiusjuuria pesun aikana.

Katso tuotteen tiedot
19,11 €
15,29 €
Tarjous voimassa 01.06.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 14,33 €
Säästät 3,82 €