Biorion Strong 5mg 60 kaps. + Biorion Shampoo 250 ml

36,90 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 60 kaps.+250ml
Tuotenumero (Muu) 95228709522881

Tuplapakkaus hiusten hyvinvointiin Biorion Strong 5 mg 60 kaps. ja Biorion Shampoo 250 ml

Biorion Strong 5 mg 60 kaps.

Uutta elinvoimaa hiuksille ja kynsille! Kun hiukset tai kynnet kaipaavat vahvistusta, Biorion Strong hiusravinne tukee niiden hyvinvointia. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat runsaasti mm.biotiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten terveyttä.

Biorion Strong on monipuolinen ravintolisä hiusten ja kynsien terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Yksi kapseli päivässä riittää! Biorion Strong sisältää biotiinia, joka tukee hiusten hyvinvointia ja seleeniä sekä sinkkiä kynsien hyvinvoinnin tukemiseen. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat runsaasti biotiinia, seleeniä, sinkkiä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni- ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

Käyttö:

1 kapseli päivässä.

Ainesosat:

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseli (stabiointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), sinkki, rauta, L-kysteiini, E-vitamiini, hirssiuute, niasiini, vanilja-aromi, biotiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kupari, pantoteenihappo, B12-vitamiini, B6-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, foolihappo, seleeni.

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Biorion Shampoo 250 ml

Tuuheuttava ja kosteuttava shampoo hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Sisältää kofeiinia ja B3-vitamiinia jotka stimuloivat hiuspohjan verenkiertoa ja siten edesauttavat sen pysymistä elinvoimaisena. B5-provitamiini ja betaiini tuuheuttavat sekä kosteuttavat hiuksia. Normaaleille ja kuiville hiuksille. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

Käyttö:

Hiero hiuksiin ja hiuspohjaan, vaahdota. Huuhdo huolellisesti runsaalla vedellä.

Ainesosat:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Propanediol, Betaine, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-16, Sodium Chloride, Niacinamide, Palmitoyl Myristyl Serinate, Panthenol, Caffeine, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Sodium Cocoamphoacetate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-8, Sodium Polyacrylate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-8/SMDI Copolymer, Parfum, Sodium Gluconate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.