Avene Soothing Eye Contour Cream 10 ml

26,42 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10ml
Tuotenumero (Muu) 9257421

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Avene Soothing Eye Contour Cream - silmänympärysvoide

Avene Soothing Eye Contour Cream on jajustamaton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, jopa ärtyneelle silmänympärysiholle. Hajusteeton.

Avene Soothing Eye Contour Cream käyttötarkoitus

Avene Soothing Eye silmänympärysvoide on hajustamaton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, jopa ärtyneelle silmänympärysiholle. Sopii hyvin myös atooppisesta ihottumasta kärsiville, koska lievittää tehokkaasti kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmänympäryksillä sekä luomilla. Kevyehkö hyvin imeytyvä koostumus.

Avene Soothing Eye Contour silmänympärysvoiteen ominaisuuksia

Avene Soothing Eye Contour -silmänympärysvoide on kosmetiikkatuote, joka on suunniteltu erityisesti herkän silmänympärysihon hoitoon. Avene on tunnettu ranskalainen ihonhoitosarja, joka tarjoaa tuotteita herkälle ja herkistyneelle iholle.

Soothing Eye Contour -silmänympärysvoiteen tarkoituksena on tarjota kosteutusta, rauhoitusta ja hoitoa herkälle silmänympärysiholle. Tuote on suunniteltu lieventämään silmänympärysihon ärsytystä, punoitusta, turvotusta ja kuivuutta. Voiteessa käytetyt ainesosat on valittu niiden rauhoittavien, kosteuttavien ja suojaavien ominaisuuksien vuoksi.

Silmänympärysvoiteen koostumus on yleensä kevyt ja nopeasti imeytyvä, jotta se sopii herkälle iholle ilman ärsytystä. Tuote saattaa sisältää ainesosia, kuten rauhoittavia kasviuutteita, kosteuttavia aineita, antioksidantteja ja pehmentäviä öljyjä. Nämä ainesosat voivat auttaa kosteuttamaan ihoa, vähentämään turvotusta ja häivyttämään hienoja juonteita.

On tärkeää muistaa, että jokainen iho on yksilöllinen, ja tuotteiden sopivuus voi vaihdella henkilöstä toiseen. Jos sinulla on erityisiä ihonhoito-ongelmia tai herkkyyksiä, suosittelen konsultoimaan ihotautilääkärin tai kosmetologin kanssa ennen uuden tuotteen käyttöä.

Suosittelen tutustumaan tarkemmin Avene Soothing Eye Contour -silmänympärysvoiteeseen lukemalla tuotteen pakkauksesta, Avenen verkkosivuilta tai kysymällä lisätietoja valmistajalta tai jälleenmyyjältä.

Ominaisuudet:
  • Kosteuttava*: Avène Soothing Eye Contour Cream -voiteen kosteuttavat ainesosat suojaavat silmänympärysten ja silmäluomien ihoa.
  • Tehokas: Vähentää herkkien silmäluomien turvotusta ja tekee ihosta kevyen tuntuisen.
  • Rauhoittava: Voiteen sisältämä Avène Terveyslähdevesi vähentää silmänympärysihon ärsytystä, punoitusta ja kiristävää tunnetta.

Avene Soothing Eye Contour silmänympärysvoiteen annostelu

Taputtele kevyesti sormenpäilläsi pieni määrä voidetta silmänympärysiholle, myös luomille. Ensimmäisinä päivinä voidetta käytetään 2-5 kertaa päivässä riippuen siitä kuinka pahasta ihoärsytyksestä on kyse. Sen jälkeen kaksi kertaa päivässä, aamuin ja illoin. Jos silmänympärysihosi on erittäin herkkä tai helposti ärtyvä, voit käyttää rauhoittavaa silmänympärysvoidetta jatkuvasti.

Silmänympärysvoiteen oikea annostelu ja levittäminen ovat tärkeitä, jotta tuote voi tehokkaasti hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Tässä on muutamia vinkkejä silmänympärysvoiteen annosteluun ja levittämiseen:

  1. Pese kädet huolellisesti: Ennen silmänympärysvoiteen levittämistä varmista, että kätesi ovat puhtaat ja kuivat. Tämä auttaa estämään bakteerien tai epäpuhtauksien siirtymisen silmänympärysiholle.

  2. Ota sopiva määrä voitetta: Purista pieni määrä silmänympärysvoidetta sormenpäihin tai kämmenelle. Yleensä riittää herneen kokoinen määrä tuotetta molemmille silmänympäryksille.

  3. Lämmitä tuotetta: Hiero kevyesti sormenpäitä yhteen lämmittääksesi silmänympärysvoidetta. Tämä auttaa tuotetta levittymään tasaisesti ja helpottaa sen imeytymistä ihoon.

  4. Levitä kevyesti silmänympärysiholle: Taputtele tai kevyesti hiero silmänympärysvoidetta hellävaroen silmänympärysiholle. Aloita silmän sisänurkasta ja liiku ulospäin. Vältä liiallista hankaamista tai vetämistä, sillä silmänympärysiho on herkkää.

  5. Levitä myös alaluomelle: Jos silmänympärysvoiteesi on tarkoitettu käytettäväksi myös alaluomella, levitä sitä kevyesti alaluomen ulkoreunasta sisäkulmaan päin. Tässäkin tapauksessa vältä liiallista hankaamista tai vetämistä.

  6. Anna imeytyä: Anna silmänympärysvoiteen imeytyä ihoon ennen meikin levittämistä tai muiden ihonhoitotuotteiden käyttöä. Odota muutama minuutti, jotta tuote voi vaikuttaa ja imeytyä kunnolla.

On tärkeää muistaa, että jokainen tuote voi olla hieman erilainen, joten seuraa tuotteen ohjeita ja suosituksia annostelusta ja levittämisestä. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä silmänympärysvoitteen käytöstä tai ihonhoidosta, suosittelen konsultoimaan ihotautilääkärin tai kosmetologin kanssa.

Avene Soothing Eye Contour silmänympärysvoiden koostumus

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä

AVENE AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, CYCLOMETHICONE, GLYCERIN, SUCROSE STEARATE, PEG-12, SUCROSE DISTEARATE, TRIETHANOLAMINE, BATYL ALCOHOL, BISABOLOL, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CARBOMER, DEXTRAN SULFATE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL GLUCOSIDE.

Avene Lähdevesi (Avene Aqua) on tunnettu tuote Avene-ihonhoitosarjassa. Se on luonnollinen lähdevesi, joka saadaan Avene-kaupungin lähellä sijaitsevasta Avene-lähteestä Etelä-Ranskassa. Tämä lähdevesi tunnetaan sen rauhoittavista ja ihoa hoitavista ominaisuuksista.

Avene Lähdevesi on tarkoitettu herkälle, ärtynyttä tai herkistynyttä ihoa hoitamaan. Se voi auttaa lievittämään ihon ärsytystä, punoitusta ja tulehdusta sekä rauhoittamaan ihoa esimerkiksi auringonoton, dermatologisten hoitojen tai ihoärsytyksen jälkeen.

Lähdevedessä on runsaasti mineraaleja ja hivenaineita, kuten piihappoa, joka voi auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja parantamaan sen kykyä säilyttää kosteutta. Lisäksi lähdevesi on pH-neutraalia, mikä auttaa ylläpitämään ihon optimaalista tasapainoa.

Avene Lähdevesi on saatavilla eri muodoissa, kuten suihkeena tai pullossa. Sitä voidaan käyttää osana päivittäistä ihonhoitorutiinia puhdistuksen, kosteutuksen tai meikin kiinnityksen yhteydessä. Suihketta voidaan suihkuttaa suoraan kasvoille tai levittää vanulapun avulla.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen iho on yksilöllinen, ja tuotteiden sopivuus voi vaihdella henkilöstä toiseen. Jos sinulla on erityisiä iho-ongelmia tai herkkyyksiä, suosittelen konsultoimaan ihotautilääkärin tai kosmetologin kanssa ennen uuden tuotteen käyttöä.

Lisätietoja Avene Lähdevedestä ja sen käytöstä voit saada tutustumalla tuotteen pakkaukseen, Avenen verkkosivuille tai ottamalla yhteyttä Avene-valmistajaan tai jälleenmyyjään.

Silmänympärysvoiteen valinta

Silmänympärysalueen iho on usein herkempi ja ohuempi kuin muu kasvojen iho, joten herkän ihon omaaville henkilöille on erityisen tärkeää valita sopiva silmänympärysvoide. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa valitsemaan ja käyttämään silmänympärysvoidetta herkälle iholle:

  1. Valitse hellävarainen ja hypoallergeeninen tuote: Etsi silmänympärysvoide, joka on erityisesti suunniteltu herkälle iholle. Hypoallergeeninen tuote vähentää allergisten reaktioiden riskiä. Vältä voiteita, joissa on voimakkaita hajusteita, väriaineita tai muita ärsyttäviä ainesosia.

  2. Valitse kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia: Etsi silmänympärysvoiteita, jotka sisältävät kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa tai glyseriiniä, jotka auttavat ylläpitämään kosteutta. Rauhoittavat ainesosat, kuten kamomilla tai aloe vera, voivat myös auttaa rauhoittamaan herkkää ihoa.

  3. Vältä voimakkaita kemikaaleja: Vältä silmänympärysvoiteita, jotka sisältävät voimakkaita kemikaaleja, kuten parabeeneja, sulfatteja tai alkoholia, jotka voivat ärsyttää herkkää ihoa. Valitse sen sijaan luonnollisemmat ja hellävaraisemmat tuotteet.

  4. Kokeile tuotetta pienelle ihoalueelle: Ennen kuin käytät silmänympärysvoidetta koko alueelle, testaa sitä ensin pienelle ihoalueelle, kuten kyynärtaipeeseen, ja tarkkaile mahdollisia reaktioita. Jos iho reagoi negatiivisesti, vältä tuotteen käyttöä silmänympärysiholla.

  5. Levitä varovasti: Levitä silmänympärysvoidetta hellävaroen kevyin liikkein. Vältä hankaamista tai vetämistä silmänympärysihoa käsitellessäsi, sillä se voi aiheuttaa ärsytystä ja ryppyjen syntymistä.

  6. Suojaa silmänympärysihoa auringolta: Käytä aurinkosuojaa tai aurinkolaseja suojaamaan silmänympärysihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta, jotka voivat lisätä herkkyyttä ja vaurioita ihoa.

On aina hyvä neuvotella ihotautilääkärin tai kosmetologin kanssa, jos sinulla on erityisiä ihonhoito-ongelmia. 

Avene silmänympärysvoide - pakkauskoko

10 ml

Tutustu Avene -tuoteperheeseen verkkokaupassamme.