SOUVENAID KAHVI + BETHOVER STRONG B12 (96X125ml + 120 tabl)

255,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 96X125ml + 120 tabl
Tuotenumero (Muu) 212165542185361

Souvenaid ja B12-vitamiini edulliseen yhteishintaan

Tähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle!

Souvenaid auttaa tutkitusti Alzheimerin hoidossa


Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli hermosolujen välisten viestiyhteyksien, muodostumista. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että Souvenaidista on hyötyä varhaista Alzheimerin tautia sairastaville. Se on tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.


Souvenaid sisältää ainutlaatuisen, patentoidun ravintoaineyhdistelmän. Makuina löytyy mansikka, kahvi ja vanilja.


Marraskuussa 2020 julkaistussa tutkimustuloksessa saatiin lisätietoja valmisteen tehosta. Ravintovalmisteen vaikutuksia seurattiin kolmen vuoden ajan eurooppalaisessa LipiDiDiet-hankkeessa.


Tutkimuksessa huomattiin näitä asioita:


  • Varhaisen Alzheimerin taudin hoitoon suunniteltu kliininen ravintovalmiste voi auttaa arjen toimintakyvyn säilymistä ja hidastaa tiettyjen aivoalueiden surkastumista. 
  • Souvenaidin vaikutukset ovat ilmeisemmät pitempään kestäneen käytön jälkeen ja ne lisääntyivät ja laajenivat käytön jatkuessa.
  • Souvenaidin käyttö hidastaa sekä muistin ja tiedollisten toimintojen heikentymistä että aivojen kokonaistilavuuden pienenemistä. 
  • Mitä varhaisemmassa taudin vaiheessa käyttö aloitetaan ja mitä pitempään sitä jatketaan, sitä paremmin Alzheimerin etenemistä pystytään hidastamaan.


Näin saat D-vitamiinia riittävästi


D-vitamiini tehostaa vastustuskykyä, mikä vaikuttaa ihmisen immuunipuolustukseen. D-vitamiinilisää suositellaan kaikille yli 70-vuotiaille ja ympärivuorokautisessa hoidossa oleville aikuisille 20 mikrogrammaa vuorokaudessa. Mikäli painoindeksi on yli 30, suositellaan 50 mikrogramman annosta, koska ylipainoon liittyy suurempi D-vitamiinilisän tarve. 


Klikkaa tästä Devisol 50mikrog mukaan tilaukseesi.


Souvenaidin annostus


  • Yksi pullo päivässä.


Suosittelemme sinulle myös


  • Nutridrink Protein: runsaasti proteiinia ja energiaa sisältävä täydennysravintovalmiste, joka on tarkoitettu käytettäväksi lisäravintona muun ruoan ohella.


Souvenaidin koostumus


Ravintosisältö / 125 ml pullo:


Energiaa 125 kcal, Proteiinia 3,8 g, Rasvaa 4,9 g, Hiilihydraatteja 16,5 g.


DHA (dokosaheksaeenihappo) 1200 mg, EPA (eikosapentaeenihappo) 300 mg, UMP (uridiinimonofosfaatti) 625 mg, Koliini 400 mg, Fosfolipidit 106 mg, B-vitamiinit (B6 1 mg, B12 3 mikrog), C-vitamiini 80 mg, E-vitamiini 40 mg, Seleeni 60 mikrog, Foolihappo 400 mikrog.


Ainesosat


Vesi, maltodekstriini, sokeri, kalaöljy, lehmänmaitoproteiini, uridiini 5 -monofosfaatti, dinatriumsuola, koliinikloridi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, natriumkarboksimetyyliselluloosa), aromi, kaliumsitraatti, soijalesitiini, kalsiumhydroksidi, natrium-L -askorbaatti, väri E 150c, DL-a-tokoferyyliasetaatti, magnesiumhydroksidi, kaliumhydroksidi, natriumkloidi, natriumseleniitti, ferrolaktaatti, natriumsitraatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, syanokobalamiini, sinkkisulfaatti, retinyyliasetaatti, nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, kromikloridi, kalsium D-pantotenaatti, D-biotiini, kolekalsiferoli, tiamiinihydrokloridi, natriummolybdaatti, riboflaviini, fytomenadioni, kaliumjodidi.


Huomioitavaa


Koostumus ja maku ovat parhaimmillaan jääkaappikylmänä nautittuna.


  • Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä tai avattuna jääkaapissa max. 24 h.
  • Souvenaidia ei saa kuumentaa, pakastaa eikä sekoittaa muihin juomiin.


Valmistaja/markkinoija:


Nutricia Medical Oy


Tutkimustietoa tuotteesta.


Ohjeet verkkokauppatilauksen tekemiseen


NÄIN TILAAT KARHU APTEEKIN VERKKOKAUPASTA


Karhu Apteekin videolla käydään läpi helpot vaiheet tuotteiden tilaamiseen verkkokaupasta. Voit tilata muita apteekin tuotteita samalla tilauksella helposti ja turvallisesti.


Voit tilata Souvenaidin myös soittamalla Karhu Apteekkiin numeroon 02 631 2833.

Vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste mansikanmakuisena purutablettina varmistamaan maksimaalisen tuen muistille ja jaksamiselle. Tuote sisältää monipuolisen valikoiman B-vitamiineja, erityisesti B12-vitamiinia ja foolihappoa. Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Sopii vegaaniseen ruokavalioon. B12-vitamiinin ja foolihapon aineenvaihdunta kulkee kehossa käsi kädessä. B12-vitamiinia tarvitaan

foolihapon muuttamiseen kehossa aktiiviseen muotoon. Yhdessä nämä vitamiinit suojaavat aivoja ja hermostoa. Purutabletissa on myös monipuolisesti muita B-ryhmän vitamiineja, jotka tukevat hermostoa, edistävät normaaleja psykologisia toimintoja sekä auttavat taistelemaan väsymystäja uupumusta vastaan.

B1-, B3-, B6-, B12-vitamiinit sekä biotiini edistävät hermoston normaalia toimintaa.

B1-, B3-, B6-, B12-vitamiini, biotiini ja folaatti (foolihappo) edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

Käyttötarkoitus:

Vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste mansikanmakuisena purutablettina varmistamaan maksimaalisen tuen muistille ja jaksamiselle. Tuote sisältää monipuolisen valikoiman B-vitamiineja, erityisesti B12-vitamiinia ja foolihappoa. Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Sopii vegaaniseen ruokavalioon.