OMEGA-7-TYRNIÖLJYKAPSELI | 44 € |150kaps

Omega 7 Tyrniöljykapseli 150 kaps. Edullisesti 44 €.

Omega7® kapselit sisältävät kaksoistyrniöljyä (vakioitu SBA24-tyrniöljy). Se tarkoittaa, että kapseleissa on tyrnin hedelmälihaöljyä ja tyrnin siemenöljyä. Kapselit sisältävät monipuolisesti hyviä rasvahappoja, kasvisteroleita ja antioksidantteja. Tyrniöljyn valmistuksessa käytetään yksinomaan luonnossa kasvaneita tai luomuviljeltyjä tyrnimar. Tuote ei sisällä gluteenia, hiivaa, laktoosia eikä eläinperäisiä aineosia.

Tyrniöljyä käytetään limakalvojen hyvinvointiin. Se uudistaa ja vahvistaa limakalvoja koko kehossa. Erityisen suotuisia vaikutuksia on saatu silmien, virtsateiden ja intiimialueen limakalvoissa. Tyrniöljy hoitaa, ravitsee ja uudistaa ihoa.

ANNOSOHJE

Suositeltu annostusohje on 2 kapselia 2 kertaa päivässä ensimmäisen kuukauden ajan. Sen jälkeen annosohje on 2 kapselia päivässä.
Kapselit kannattaa ottaa aterian yhteydessä.

Paras vaikutus saadaan, kun kapseleita käyttetään säännöllisesti. Kun oireet alkaa helpottaa, voi annostusta vähentää ja nostaa, jos oireet tuntuu palaavan.

KAPSELEIDEN KOOSTUMUS

Tyrnimarjan siemenistä ja pehmytosasta valmistettu SBA24-tyrniöljy (72 %), kasvipohjainen kapselinkuori (maissitärkkelys, hyytelöimisaine karrageeni, kiinteyttämisaine glyseroli, happamuudensäätöaine dinatriumfosfaatti), hapettumisenestoaineet (alfa-tokoferoli ja rosmariiniuute), beetakaroteeni.

Kapselit tulee säilyttää huoneenlämmössä. Säilytä kapselit alkuperäispakkauksessa tai kaapissa, koska valo saattaa heikentää kapseliden laatua.

Kaksi kapselia sisältää seuraavia aineita:

Rasvaa 1,0 g
Tyydyttyneitä rasvahappoja 210 mg
Kertatyydyttymättömiä rh., josta 480 mg
- palmitoleiinihappoa (omega-7) 240 mg
- vakseenihappoa (omega-7) 60 mg
- öljyhappoa (omega-9) 180 mg
Monityydyttymättömiä rh., josta 300 mg
- linolihappoa (omega-6) 170 mg
- alfalinoleenihappoa (omega-3) 130 mg
E-vitamiinia (alfatokoferoli) 4 mg
Beetakaroteenia, josta 0,8 mg
elimistö muodostaa tarvittaessa A-vitamiinia 0,4 mg

Mikäli sinulla on tyrniallergia, tuotteen käyttöä tulee välttää.

SIVUVAIKUTUKSET

Tuotteella ei ole todettuja sivuvaikutuksia. Mikäli sinulla on herkkä vatsa, 4 kapselin aloitusannos saattaa aiheuttaa vatsavaivaa. Yleensä vatsa tottuu tuotteeseen. Mikäli vaiva tuntuu hankalalta, kapselit voi ottaa 2-3 erässä ruokailun yhteydessä.

TUOTTEEN TERVEYSHYÖDYT

Omega7®-kaksoistyrniöljyn beetakaroteenista muodustuva A-vitamiini uudistaa ja vahvistaa limakalvoja sekä ihoa.

Tuote sopii erityisesti vaihdevuosi-ikäisille naisille, koska se vaivistaa intiimialueen limakalvoja ja ihoa. Myös miehet hyötyvät tuotteen käytöstä.
Tuote sopii myös lapsille, nuorille. Kapseleita on turvallista käyttää raskauden ja imetyksen aikana. Tuote sopii myös vegaaneille.

Omega7-tyrniöljykapseli ravitsee ja uudistaa ihoa ja limakalvoja. Tuote kosteuttaa koko kehon ihoa ja ravitsee erityisesti naisten intiimialueen limakalvoja. Limakalvojen kuivuutta voi aiheuttaa esimerkiksi stressi, elimistöä kuivattavat lääkkeet, imetys ja vaihdevuosi-iän hormonaaliset muutokset.

TUOTTEEN TILAAMINEN JA LISÄTIEDOT

Tilaa Omega7-tyrniöljykapselit edullisesti verkkokaupasta. Voit tilata tuotteen myös soittamalla apteekkiin 02 631 2833. Farmaseuttimme neuvovat sinua valmisteen käytössä ja tarkistavat tuotteen sopivuuden muiden käyttämäsi tuotteiden kanssa.
OMEGA 7 TYRNIÖLJYKAPSELI (1 × 150kpl)
Tarjous

Omega7 tyrniöljykapseli 150 kaps. | 44 €Omega-7-tyrniöljykapseli 150 kaps. 44 €.Omega7-tyrniöljykapseli auttaa ihon ja limakalvojen kuivuuteen. Se kosteuttaa limakalvoja sisältäpäin.Stressi, ...

Katso tuotteen tiedot
63,19 €
39,00 €
Säästät 24,19 €