Biorion Strong 5mg 60 kaps. + Biorion Hopea Shampoo 250 ml

36,90 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 60 kaps.+250ml
Tuotenumero (Muu) 95228709522947

Tuplapakkaus hiusten hyvinvointiin Biorion Strong 5 mg 60 kaps. ja Biorion Hopea Shampoo 250 ml

Biorion Strong 5 mg 60 kaps.

Uutta elinvoimaa hiuksille ja kynsille! Kun hiukset tai kynnet kaipaavat vahvistusta, Biorion Strong hiusravinne tukee niiden hyvinvointia. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat runsaasti mm.biotiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten terveyttä.

Biorion Strong on monipuolinen ravintolisä hiusten ja kynsien terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Yksi kapseli päivässä riittää! Biorion Strong sisältää biotiinia, joka tukee hiusten hyvinvointia ja seleeniä sekä sinkkiä kynsien hyvinvoinnin tukemiseen. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat runsaasti biotiinia, seleeniä, sinkkiä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni- ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

Käyttö:

1 kapseli päivässä.

Ainesosat:

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseli (stabiointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), sinkki, rauta, L-kysteiini, E-vitamiini, hirssiuute, niasiini, vanilja-aromi, biotiini, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kupari, pantoteenihappo, B12-vitamiini, B6-vitamiini, tiamiini, riboflaviini, foolihappo, seleeni.

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Biorion Hopea Shampoo 250ml

Shampoo hoitaa ja kosteuttaa hiuksia tehden niistä silkinpehmeät. Violetti pigmentti neutraloi kellertäviä sävyjä vaaleista hiuksista. Antaa hiuksille viileän vaalean sävyn ja lisää kiiltoa jokaisella käyttökerralla.

Käyttö:

Levitä shampoota tasaisesti kosteisiin hiuksiin hiuspohjasta latvoihin saakka ja vaahdota. Anna shampoon vaikuttaa 3–5 minuuttia halutun värisävyn syvyydestä riippuen. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Suojaa kädet ja ympäristö. Vältä kontaktia tekstiileihin ja pintoihin tahrojen estämiseksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tärkeää tietoa:


Hiusvärit saattavat aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita. Lue käyttöohjeet ja noudata niitä.

Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Väliaikainen musta hennatatuointi saattaa lisätä allergiariskiä. Hiuksia ei tule värjätä, jos kasvoissa on ihottumaa tai hiuspohja on herkkä, ärtynyt ja vahingoittunut, on aiemmin saanut oireita hiusten värjäämisestä, on aiemmin saanut oireita väliaikaisesta mustasta hennatatuoinnista.

Ainesosat:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Peg-200 Glyceryl Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cocamide Mea, Panthenol, Acid Violet 43, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene, Linalool, Caffeine, Disodium Edta, Laureth-10, Polyquaternium-7, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate

Allergiatesti

Tee ihotesti 48 tuntia ennen tuotteen käyttöä. Tee testi kyynärtaipeen sisäpinnalle n. 1 cm x 1 cm kokoiselle ihoalueelle. Levitä vanutupolla pieni määrä väriä ohuelti kyynärtaipeen iholle ja anna vaikuttaa 45 min. Älä peitä ihoa. Vältä kontaktia tekstiilien kanssa. 45 min kuluttua, pese testikohta huolellisesti lämpimällä vedellä. Jos testin tai sitä seuraavan 48 tunnin aikana ilmenee ihoreaktio, sinun ei tule käyttää värjäävää tuotetta. Vaikka testi ei aiheuttaisi reaktiota, ei se tarkoita, etteikö mahdollisesti tulevaisuudessa värjäämisen yhteydessä voisi ilmetä reaktiota. Tämä testi on tärkeä varotoimenpide. Epäselvissä tapauksissa, ole yhteydessä lääkäriin.

Tutustu huolella pakkausselosteeseen.