Rela Tabs Mansikka 30 tabl

Tarjous
14,49 €
11,59 €
Tarjous voimassa 01.09.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 12,90 €
Säästät 2,90 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30tabletti
Tuotenumero (Muu) 2190890

Markkinoija

Oy Verman Ab

Uudistuneet Rela-maitohappobakteerivalmisteet sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Vahvaa vastustuskykyä** – Rela Tabs -tuotteet sisältävät maitohappobakteerien lisäksi C-vitamiinia, joka on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä. Hyvänmakuinen Rela Tabs Mansikka maistuu raikkaalle mansikalle, ei sisällä sukraloosia ja sopii koko perheelle. Uudistuneet Rela-tuotteet on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki. ** Rela-tuotteet sisältävät C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.Annostelu:

Aikuisille ja lapsille 1 purutabletti päivässä.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (isomaltitoli, ksylitoli), maitohappobakteerit (L. rhamnosus SP1, B. lactis BLC), C-vitamiini (L-askorbiinihappo, natrium-L-askorbaatti), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), mansikka-aromi. Gluteeniton, maidoton ja soijaton.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.