NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN A Säästöpakkaus

233,50 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 120x125ml
Tuotenumero (Muu) 34260787564

Tilaa kerralla enemmän Nutridrink Compact Protenia!

Tilaa 120 pulloa Nutridrink Compact Protenia! Voit valita tilauksellesi koko määrän yhtä makua tai jopa viittä eri makua.

Kun tilaat useampia makuja (1 maku/ 24 pulloa laatikko) kirjoita lisätietokenttään halutut maut.

Nutridrink Compact Proteinista löytyy seuraavat maut:

Nutridrink Compact Protein on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Sisältää kaikkia päivittäin välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Tiivistetyssä muodossa oleva ravintojuoma on pakattu pieneen 125 ml pulloon, jonka jaksaa juoda kerralla, vaikka ruokahalu olisi huono. Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi

henkilöille, joilla proteiinin ja energian tarve on lisääntynyt kuten esim. syöpäpotilaille, toipilaille, ikääntyneille, anorektikoille, postoperatiiviseen käyttöön ja vajaaravitsemus-tilasta kärsiville.Sopii myös nesterajoitteisille ravintotiheän koostumuksensa ja pienen annoskoon ansiosta. Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan.

Käyttö

Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Mokanmakuinen juoma maistuu myös lämmitettynä. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna.

Annostus

Lisäravintona ravinnontarpeen mukaan 1–3 pulloa/vrk. Ei sovellu alle 6-vuotiaille. Käytetään varoen 6–10 -vuotiaille. Käytetään varoen potilaille, joilla on heikentynyt munuaisten toiminta. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Seurattava nesteiden saantia riittävän nesteytyksen turvaamiseksi.

Säilytys

Säilytetään kuivassa paikassa normaalissa huoneenlämmössä. Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.