PUHALLUSPULLO LETKULLA 1 KPL

14,90 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9212486

Markkinoija

Medifon Oy Ab

PUHALLUSPULLO LETKULLA

Puhalluspullo poistaa limaa keuhkoista ja harjoittaa hengityslihaksia.

Puhalluspullo letkulla Käyttötarkoitus:

Puhalluspullo poistaa limaa keuhkoista ja harjoittaa hengityslihaksia.

  • Pujota letku pullon pohjaan asti.
  • Hengitä rauhallisesti nenän kautta sisään ja suun kautta ulos.
  • Laita letku suuhun.
  • Puhalla ilmaa ulos letkun kautta hieman normaalia voimakkaammin.

Puhalluspullo letkulla Huomioitavaa:

Hengitys- ja sydänsairaiden tulee keskustella tuotteen käytöstä lääkärin kanssa.

Hengityslihasten harjoittaminen

Hengityslihasten harjoittaminen voi olla hyödyllistä parantamaan keuhkojen toimintaa, lisäämään hengitysvoimaa ja kestävyyttä sekä edistämään yleistä terveyttä. Tässä on muutamia yleisiä hengityslihasten harjoittamiseen tarkoitettuja menetelmiä:

  1. Syvä hengitys: Istu tai makaa mukavassa asennossa. Hengitä sisään hitaasti nenän kautta, tunne, kuinka rintakehä ja vatsa laajenevat. Pidä hetki hengitystä ja hengitä sitten hitaasti ulos suun kautta. Toista useita kertoja.

  2. Vatsahengitys: Asetu mukavaan asentoon ja laita kädet vatsan päälle. Hengitä sisään hitaasti nenän kautta ja tunne, kuinka vatsa laajenee. Hengitä ulos hitaasti suun kautta ja tunne, kuinka vatsa laskeutuu. Toista useita kertoja.

  3. Harjoittele keuhkojen täyttöä ja tyhjennystä: Tee syvä sisäänhengitys, jotta keuhkot täyttyvät mahdollisimman paljon. Pidä hetki hengitystä ja hengitä sitten hitaasti ulos, tyhjentäen keuhkot kokonaan. Toista useita kertoja.

  4. Vastuskäyttö: Voit käyttää erityisiä vastuslaitteita tai -välineitä, kuten hengitysvastuslaitteita, jotka tarjoavat vastusta hengityksellesi. Tämä auttaa vahvistamaan hengityslihaksia ja parantamaan niiden voimaa.

On tärkeää muistaa, että hengityslihasten harjoittamiseen liittyen on hyödyllistä saada ohjausta ja neuvontaa ammattilaiselta, kuten fysioterapeutilta, hengitysterapeutilta tai liikuntaterapeutilta. He voivat arvioida yksilölliset tarpeesi ja antaa sinulle sopivia harjoituksia sekä seurata edistymistäsi. Lisäksi he voivat auttaa sinua välttämään mahdollisia virheitä tai haitallisia harjoittelutapoja.

Ennen kuin aloitat hengityslihasten harjoittelun, on aina hyvä keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa varmistaaksesi, että harjoitukset sopivat sinulle ja että niistä ei ole haittaa mahdollisten terveysongelmien tai rajoitusten vuoksi.