Eucerin pH5 Light Lotion 400 ml

18,79 €
46,98 € / LITER
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 400ml
Tuotenumero (Muu) 2255446

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Kevyt vartalovoide kuivalle ja herkälle iholle Helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä vartalovoide, joka kosteuttaa pitkävaikutteisesti sekä auttaa säännöllisessä käytössä vähentämään ihon herkkyyttä.



Annostelu:

- Käytä tuotetta päivittäin suihkun tai kylvyn jälkeen, tai aina tarvittaessa.
- Hiero hellävaroen ihoon, kunnes voide on imeytynyt.
- Parhaan tuloksen saat, kun käytät lisäksi vartalon pesuun jotakin Eucerin pH5 -tuotesarjan pesutuotetta.


Käyttötarkoitus:

Kevyt vartalovoide kuivalle ja herkälle iholle

- Hellävaraiset ainesosat
- Miedosti hajustettu
- Kosteuttava
- Ylläpitää ihon optimaalista pH-arvoa
- Soveltuu herkälle iholle
- Soveltuu vauvoille 3 kk iästä alkaen

Kuiva ja herkkä iho ärtyy helposti ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta ja herkistyy entisestään. Se tarvitsee hellävaraista hoitoa ja kosteutusta, joka auttaa vähentämään ihon herkkyyttä ja saa sen voimaan paremmin.

Eucerin pH5 Light Lotion -vartalovoide on hellävarainen, mutta tehokas voide koko vartalon iholle. Sen koostumus on erityisesti kehitetty normaalille ja kuivalle ihotyypille vähentämään ihon liiallista herkkyyttä. Eucerinin ainutlaatuinen pH5 Balance -järjestelmä perustuu sitraattipuskuriin, joka palauttaa ja ylläpitää ihon optimaalista pH-arvoa. Voide sisältää myös dekspantenolia, joka edistää todistetusti ihon uusiutumisprosessia.

Eucerin pH5 Light Lotion -vartalovoide imeytyy nopeasti. Käytä sitä päivittäin, kun kaipaat suojaavaa hoivaa ja kosteutusta ihollesi, sekä parantaa sen hyvinvointia pidemmällä aikavälillä.

Soveltuu myös lapsille sekä vauvoille 3 kk ikäisestä alkaen.

Käytä tätä tuotetta, jos…

Vartalosi iho on normaali tai kuiva ja kaipaat vartalovoidetta kevyellä koostumuksella: Eucerin pH5 Light Lotion on hellävarainen vartalovoide, joka kosteuttaa pitkäkestoisesti sekä auttaa ihoa sietämään paremmin ulkoisia ärsykkeitä.

Ihollasi on herkkyyttä tai tyypin 1 allergiaoireita: Eucerin pH5 Light Lotion -vartalovoide soveltuu allergiaan taipuvaiselle sekä herkälle iholle.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Panthenol, ButyrospermumParkii Butter, Methyl Palmitate, Alcohol Denat., Cetyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Tapioca Starch, Propylheptyl Caprylate,Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Pantolactone, Parfum



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.