Reseptitilaus

Reseptitilaukset

<p>Tilaa lääkärin määräämät lääkkeet turvallisesti ja helposti verkkokaupastamme. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina soittaa Karhu Apteekkiin numeroon 02-631 2833, niin autamme sinua tilaustasi koskevissa kysymyksissä. Huomioithan, että kylmäsäilytystä vaativia tuotteita ei voi toimittaa verkkoapteekista (paitsi silloin, jos toimitustapa on nouto apteekista tai Prisma Mikkola Kauppakassipalvelun kautta). 1.10. - 30.4. välisenä aikana emme toimita nestemäisiä lääkevalmisteita postitse.</p>

Aloita reseptitilaus

Näin tilaat reseptituotteesi

  1. Tunnistautuminen Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi apteekin verkkopalveluun.
  2. Reseptituotteiden valinta Kirjaa halutessasi palveluun ne reseptillä tilattavat tuotteet, joita haluaisit ostaa. Anna apteekille lupa hakea sähköiset reseptisi Reseptikeskuksesta. Huomaathan, että reseptituotteen ostaminen apteekin verkkopalvelusta edellyttää aina sähköistä reseptiä (eResepti).
  3. Muut tuotteet Lisää tilaukseen mahdollisesti muut tarvitsemasi tuotteet.
  4. Tilauksen toimitustiedot Syötä tilaukseen yhteystietosi ja valitse toimitustapa.
  5. Tilauksen lähettäminen apteekin käsiteltäväksi Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus. Ennen tilauksen vahvistamista apteekki on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi tilauksen.
  6. Tilausvahvistus ja maksaminen Apteekin yhteydenoton jälkeen saat sähköpostitse lopullisen tilausvahvistuksen ja maksulinkin.