LRP HYALU B5 Serum seerumi 30 ml

Tarjous
47,51 €
38,01 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 34,60 €
Säästät 9,50 €
1267,00 € / LITER 1583,67 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 9263658

Markkinoija

L´Oreal Finland Oy

La Roche-Posay HYALU B5 Serum seerumi


La Roche-Posay HYALU B5 seerumin ominaisuudet

La Roche-Posay Hyalu B5 -seerumi on ihonhoitotuote, joka on suunniteltu kosteuttamaan ja täyttämään ihoa. Seerumissa on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan ihon kuntoa. Alla  LRP Hyalu B5 -seerumin ominaisuuksia.

 1. Kosteuttava vaikutus: LRP Hyalu B5 seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka on voimakas kosteudensitoja. Hyaluronihappo auttaa sitomaan kosteutta ihoon, jolloin iho näyttää täyteläisemmältä ja kosteutetulta.

 2. Kiinteyttävä ja täyttävä vaikutus: LRP Hyalu B5 -seerumi sisältää myös B5-vitamiinia (panthenolia), joka auttaa kiinteyttämään ihoa ja täyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä. Se voi tehdä ihosta sileämmän ja joustavamman.

 3. Rauhoittava vaikutus: Seerumissa on myös madecassosidea, joka on rauhoittava ainesosa. Se auttaa vähentämään tulehdusta ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa.

 4. Antioksidanttinen suojakerros: Hyalu B5 -seerumi sisältää antioksidantteja, kuten E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Tämä auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkien syntymistä.

La Roche-Posay HyaluB5 seerumi on tehokas seerumi rypyille ja täyteläisyyttä kaipaavalle iholle.

La Roche-Posay Hyalu B5 ja B5-vitamiini

La Roche-Posay Hyalu B5 -seerumi sisältää B5-vitamiinia, joka tunnetaan myös nimellä pantenoli. B5-vitamiinilla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia ihonhoidossa. Alla lueteltu B5-vitamiinin vaikutuksia ja sen roolia LRP Hyalu B5 -seerumissa.

 1. Kosteuttava vaikutus: B5-vitamiini toimii tehokkaana kosteudensitomisaineena, auttaen sitomaan kosteutta ihoon. Tämä auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa ja näyttämään täyteläisemmältä ja kosteutetummalta.

 2. Kiinteyttävä ja täyttävä vaikutus: B5-vitamiini auttaa lisäämään ihon joustavuutta ja kiinteyttä. Se voi auttaa täyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä, mikä tekee ihosta sileämmän ja nuorekkaamman näköisen.

 3. Rauhoittava vaikutus: B5-vitamiinilla on myös rauhoittavia ominaisuuksia. Se auttaa vähentämään tulehdusta ja rauhoittamaan ärtynyttä tai herkkää ihoa.

 4. Ihon uudistaminen: B5-vitamiini edistää ihosolujen uusiutumista ja korjausta. Se voi auttaa parantamaan ihon rakennetta ja ulkonäköä.

La Roche-Posay Hyalu B5 -seerumi yhdistää B5-vitamiinin hyaluronihappoon ja madecassosideen, luoden tehokkaan seoksen ihon kosteuttamiseen, kiinteyttämiseen ja uudistamiseen. Seerumin käyttö voi auttaa parantamaan ihon kosteustasapainoa, vähentämään ikääntymisen merkkejä ja saavuttamaan terveemmän ja nuorekkaamman näköisen ihon.

La Roche-Posay HYALU B5 seerumin annostus

 1. Puhdista kasvot huolellisesti ennen LRP Hyalu B5 seerumin levittämistä.

 2. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä.

 3. Levitä muutama pisara LRP Hyalu B5 seerumia kasvojen iholle. Voit levittää sen koko kasvoille tai keskittyä erityisesti haluamiisi alueisiin.

 4. Hiero seerumi kevyesti ihoon, kunnes se imeytyy kokonaan. Voit käyttää seerumia aamuin illoin osana ihonhoitorutiiniasi.

 5. Jatka ihonhoitorutiiniasi kosteusvoiteen ja aurinkosuojan levittämisellä, jos käytät LRP Hyalu B5 seerumia aamuisin.

On aina hyvä tehdä ihotestaus uuden tuotteen käyttöönoton yhteydessä varmistaaksesi, ettei sinulla ole allergisia reaktioita tai ärsytystä. Jos sinulla on herkkä iho tai ihottumaa, kannattaa konsultoida ihotautilääkäriä ennen uuden tuotteen käyttöönottoa.

LRP Hyalu B5 seerumin koostumus

AQUA / WATER, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL PANTHENOL, PENTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC, GLYCERIDES, PPG-6-DECYLTETRADECETH-30, GLYCERYL ISOSTEARATE, MADECASSOSIDE, SODIUM HYALURONATE AMMONIUM, POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL CITRIC ACID, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, PARFUM/FRAGRANCE.Koostumus saattaa muuttua. Tarkista lopullinen ainesosalista tuotepakkauksesta.

La-Roche Posay B5 Hyalu -sarjasta löytyy myös seuraavat tuotteet:

Katso kaikki La Roche-Posay tuotteet verkkokaupassamme.