Mark Birch R&B Antioxidant Shampoo

29,80 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 250 ml
Tuotenumero (Muu) 2148252

Lempeä ja antibakteerinen shampoo rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa ja poistaa hilsettä.

Kosteuttava, anti-age vaikutteinen ja hiustenlähtöä ehkäisevä R&B Antioxidant Shampoo aktivoi hiuspohjan verenkiertoa sekä lisää ravintoaineiden imeytymistä hiuksiin, nopeuttaen niiden kasvua. Shampoon sisältämät omenapektiinit ehkäisevät hiuslatvojen murtumista ja tekevät hiuksista vahvat sekä kiiltävät.

VAIKUTTAVAT AINEET:

  • Rosmariiniöljy on luonnollinen hiuspohjan verenkiertoa aktivoiva antioksidantti, joka aktivoi ravinnon imeytymistä hiuksiin, ehkäisee hiusten ikääntymistä ja hiustenlähtöä.

  • Koivu-uute ehkäisee hiustenlähtöä, vahvistaa hiuksia ja rauhoittaa hiuspohjaa, sillä se on luonnollinen C- ja B-vitamiinen sekä fosforin, magnesiumin, raudan, kalsiumin ja kuparin lähde. Rauhoittaa hilsettä, ihottumia, psoriasista ja dermatiittiä.

  • Eucalyptusöljy on vaikutukseltaan antibakteerinen, antiseptinen ja antifungaalinen. Se puhdistaa hiuspohjaa hilseestä ja rauhoittaa kutiavaa ihoa. Samalla se hoitaa hiuksia tehden niistä kiiltävät ja vahvat.

  • Coco Glucoside on hellävarainen, luonnollinen, vaahtoava puhdistusaine, joka pesee hiuspohjan kuivattamatta sitä. Soveltuu hyvin myös herkälle iholle.

  • Omenapektiini vahvistaa hiusta, edistää uusien hiusten kasvua, ehkäisee hiusten murtumista ja katkeilua.


KÄYTTÖOHJE:


Vaahdota pieni määrä shampoota, hiero sillä hiuspohjaa ja hiuksia. Anna vaikuttaa 3-4 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Suositellaan päivittäiseen käyttöön. Vakavissa hiustenlähtö- ja hiuspohjaongelmissa suositellaan käytettäväksi Triple Action Scalp Therapy Shampoota.