CeraVe Eye Repair Cream - Silmäny. 14 ml

Tarjous
15,29 €
12,23 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 11,47 €
Säästät 3,06 €
873,57 € / LITER 1092,14 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 14ml
Tuotenumero (Muu) 9267761

Markkinoija

L´Oreal Finland Oy

CeRaVe Eye Repair cream - silmänympärysvoide

Ihon suojamuuria korjaava silmänympärysvoide normaalille ja kuivalle iholle.

Cerave Eye Repair silmänympärysvoiteen ominaisuuksia

CeraVe Eye Repair Silmänympärysvoide on suunniteltu erityisesti herkälle silmänympärysiholle. Se sisältää useita kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, jotka voivat auttaa vähentämään silmänympärysihon kuivuutta, turvotusta ja tummuutta. Tässä on joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia ja hyötyjä, joita CeraVe Eye Repair Silmänympärysvoide tarjoaa:

  1. Kosteuttava vaikutus: Silmänympärysihon iho on erityisen ohut ja herkkä, ja se tarvitsee tehokasta kosteutusta. CeraVe Eye Repair -voiteen koostumus sisältää hyaluronihappoa, ceramideja ja muita kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja pitämään sen kosteutettuna pitkään.

  2. Silmänympärysihon hoito: Voide sisältää myös niacinamidia, joka on B3-vitamiinin muoto. Niacinamidi voi auttaa parantamaan ihon sävyä ja tasoittamaan tummia alueita silmien ympärillä. Se voi myös auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja vähentämään ihon ärsytystä.

  3. Turvotuksen ja väsymyksen vähentäminen: CeraVe Eye Repair -voiteen koostumus sisältää bisabololia ja kofeiinia, jotka voivat auttaa vähentämään silmänympärysihon turvotusta ja väsymyksen merkkejä. Nämä ainesosat voivat edistää verenkiertoa ja tasoittaa turvonneita alueita.

  4. Hellävarainen ja hypoallergeeninen koostumus: CeraVe-tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa, ja ne ovat usein suositeltuja herkälle iholle. Eye Repair -voide on hypoallergeeninen ja sisältää tarvittavia ainesosia, jotka vähentävät ihoärsytystä ja sopivat herkälle silmänympärysiholle.

Kun käytät CeraVe Eye Repair Silmänympärysvoidetta, levitä sitä kevyesti silmänympärysiholle aamuin illoin puhtailla sormenpäillä. Pieni määrä riittää, ja voit hieroa sitä varovasti iholle pyörivin liikkein. Vältä hankaamista tai liiallista vetämistä, koska silmänympärysiho on herkkää aluetta.

CeRaVe Eye Repair cream - silmänympärysvoide  käyttötarkoitus

Ihon suojamuuria korjaava silmänympärysvoide vähentää tummien silmänalusien näkyvyyttä ja auttaa vähentämään silmäpusseja. Sisältää 3 tärkeää keramidia ja hyaluronihappoa. Hajusteeton.Levitä silmänympärysalueelle ja jatka levittämistä kunnes voide on täysin imeytynyt. Vain ulkoiseen käyttöön.

CeRaVe Eye Repair cream - silmänympärysvoide  koostumus

AQUA / WATER, NIACINAMIDE, CETYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, PROPANIEDIOL, ISONONYL, ISONONANOATE, JOJOBA ESTERS, PE-20 METHYL GLYCOSE SESQUISTEARATE, PHENOXYETHANOL, SORBITOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, CARBOMER, LAURENTH-4, TRIETHANOLAMINE, TOCOPHEROL, BUTYLENE LCOL, PRUNUS AMYDALUS DULCIS OIL/SWEET ALMOND OIL, HYDRAGENATED VEGETABLE OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM EDTA, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, SODIUM HYDROXIDE, ZINC CITATE, ASPARAOPSIS ARMATA EXTRACT, MALTODEXTRIN, ALO BARBADENSIS LEAF EXTRACT, ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT, CHRYSANTHELLUM INDICUM EXTRACT, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYALURONATE, CERAMIDE EOP. EOP.Koostumus saattaa muuttua. Tarkista lopullinen ainesosalista tuotepakkauksesta.

CeRaVe Eye Repair cream - silmänympärysvoide ja muut Cerave -tuotteet verkosta. Koko kehon kosteutukseen sopii Cerave Moisturizing Cream.