NUTRIDRINK PROTEIN KAAKAO

68,00 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 24X200 ML
Tuotenumero (Muu) 248885624

Nutridrink turvaa riittävän ravinnonsaannin

 Mikä on Nutridrink?

Nutridrink Protein on pirtelömäinen täydennysravintojuoma joka sisältää runsaasti proteiinia. Proteiini nopeuttaa elimistön toipumista, auttaa ylläpitämään vastustuskykyä ja ehkäisemään lihaskatoa.

Miksi Nutridrinkiä käytetään? 

Nutridrink auttaa varmistamaan, että ruokavaliossa on riittävästi proteiinia. Proteiinit ovat tärkeitä ravintoaineita, joita tarvitaan ruokavaliosta lihasmassan ylläpitämiseksi sekä proteiinin aiheuttamien puutostilasairauksien välttämiseksi.

Proteiinin saantisuositus painokiloa kohden on 1,1–1,3 g/kg 18–64 vuotiaille ja 1,2–1,4 g/kg 65 vuotta täyttäneille. Tulehdukset, leikkaukset sekä luunmurtumat ja palovammat lisäävät proteiinin tarvetta. Esimerkiksi yli 65-vuotias 60 kg painava henkilö tarvitsee päivittäin 72–85 g proteiinia.

Runsasproteiiniset Nutridrinkit sisältävät proteiinia 18g, eli yhtä paljon kuin nämä ruoka-annokset:

  • 90g lihaa
  • 100g lohta
  • 2,5 kananmunaa

Kenelle Nutridrink sopii?

Nutridrink sopii lisäravinnoksi vanhuksille, joiden ruokahalu saattaa olla heikentynyt tai ruokaa ei aina muista syödä tarpeeksi monipuolisesti. Lisäksi Nutridrink sopii syöpäpotilaille, anorektikoille ja vajaaravitsemustilasta kärsiville sekä nesterajoitteisille tiiviin koostumuksensa ja pienen annoskoon ansiosta.

Nutridrinkiä suositellaan myös toipilaille. Sairastuessamme immuunijärjestelmämme polttaa paljon energiaa, sillä se taistelee infektiota vastaan. Riittävä ravinnonsaanti auttaa kehoa toipumaan infektiosta. Erityisesti sairastaessa on tärkeää turvata riittävä ravinnonsaanti, sillä näin voit parhaiten säilyttää voimasi ja energiatasosi. Sairastaessa väsymys, kipu tai huolet voivat heikentää ruokahaluasi. Suu saattaa kuivua tai makuaisti muuttua ja syöminen voi olla vaikeaa. 

Kuinka paljon Nutridrinkiä kannattaa juoda?

Nutridrinkiä käytetään lisäravintona 1-2 pulloa vuorokaudessa ellei lääkäri toisin määrää. Se maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Alle 7-vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan.

Nämä tuotteet voivat myös kiinnostaa sinua

  • Souvenaid: varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma.
  • Devisol 20mikrog D-vitamiini: D-vitamiinin päivittäisen saannin varmistamiseen. D-vitamiini tehostaa vastustuskykyä, mikä vaikuttaa ihmisen immuunipuolustukseen.

Ohjeet verkkokauppatilauksen tekemiseen

  • Näin tilaat Karhu Apteekin verkkokaupasta: Karhu Apteekin videolla käydään läpi helpot vaiheet tuotteiden tilaamiseen verkkokaupasta. Voit tilata reseptilääkkeitä ja muita apteekin tuotteita samalla tilauksella helposti ja turvallisesti.

Voit tilata myös soittamalla Karhu Apteekkiin numeroon 02 631 2833. Voit soittaa samaan numeroon, jos sinulla on kysymyksiä farmaseutille.

Tutustu Nutridrinkiin videoilla

  • Elämänvoimaa Nutridrinkistä: Videossa kerrotaan, kuinka Nutridrink tukee arjessa
  • Nutridrink ikääntyneille: Kun läheinen huomaa, että vanhentunut perheenjäsen voi tarvita tukea
  • Ihminen tarvitsee ihmistä: Fysioterapeutti Henna Kuronen kertoo ikäihmisen toimintakyvyn ylläpidon tärkeydestä. Videolta näet vinkkejä ja harjoituksia, joita hoitohenkilökunta ja läheiset voivat toteuttaa yhdessä ikäihmisten kanssa.

Ainesosaluettelo

Vesi, lehmänmaitoproteiinit, maltodekstriini, sokeri, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), magnesiumvetyfosfaatti, emulgointiaine (soijalesitiini), aromeja, koliinikloridi, natrium-L-askorbaatti, kaliumsitraatti, dikaliumvetyfosfaatti, ferrolaktaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, värejä, retinyyliasetaatti, kupariglukonaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kalsium D-pantotenaatti, natriumseleniitti, D-biotiini, kromikloridi, kolekalsiferoli, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, pyridoksiinihydrokloridi, nikotiiniamidi, kaliumjodidi, riboflaviini, natriummolybdaatti, natriumfluoridi, syanokobalamiini, fytomenadioni.

Muut tiedot

Gluteeniton.