DETRIA ARBUTIN -25%

Detria Arbutin aina edullisesti

Couperosa-iho vaivaa

Punoittaako iho jatkuvasti? Tuntuuko, että iho lehahtaa punaiseksi? Couperosa-iho näkyy kasvojen ihon punoituksena, mikä johtuu hiusverisuonten katkeamisesta tai laajentumisesta. Iho voi oireilla auringon UV-säteilyn seurauksena, mutta myös perinnöllisyystekijät ja ilmasto-olosuhteet vaikuttavat Couperosan syntyyn.

Couperosan oireet

Couperosa on yleistä herkällä ja ohuella iholla, mitä esiintyy monilla suomalaisilla. Couperosa alkaa oireilla usein 30-50 vuoden iässä ja se on tyypillisempää naisilla kuin miehillä.

Iho saattaa punoittaa aluksi vain toisinaan, mutta punoitus voi myös muuttua pitkäaikaiseksi tai pysyväksi. Couperosa näkyy yleensä poskilla ja nenänpielissä ja se oireilee useimmin kuiva- ja herkkäihoisilla. Iho tuntuu kuivalta ja kireältä. Toiset tuntevat polttavaa ja pistelevää tunnetta iholla.

Kuinka Couperosaa voi hoitaa?

Couperosan hoidossa säännöllinen ja pitkäjänteinen ihonhoito on avainasemassa. Couperosaan kehitetyt ihonhoitotuotteet hoitavat oireita, kosteuttavat ihoa, vahvistavat erittäin hellävaraisesti ja rauhoittavat ihon punoitusta.

Couperosan tehohoitoon Detria Arbutin

Detria Arbutin -sarjan tuotteet vähentävät ihon punoitusta sekä vahvistavat couperosa-ihoa. Tuotteita käytetään myös häivyttämään maksaläiskiä. Detria-tuotteet myös korjaavat ja ehkäisevät esimerkiksi silmän alueen ihon ikääntymisen merkkejä. Tuotteet soveltyvat käytettäväksi myös atooppiselle iholle. Hyviä hoitotuloksia on saatu liikapigmentin vaalentamiseen, cafe au lait -läiskiin, maksaläiskiin ja pisamiin.

Tuotteiden teho perustuu luonnosta eristettyyn arbutiiniin ja mustikan tehoaineisiin. Tehoaineet ovat siis suomalaisen Lapin luonnosta.

Detria Arbutin auttaa Couperosa-ihon hoidossa. Kokeile näitä:

  1. Detria Arbutin Couperosa päivävoide
  2. Detria Arbutin Couperosa silmänympärysvoide
  3. Detria Arbutin Couperosa yövoide
  4. Detria Arbutin kasvovesi
  5. Detria Arbutin puhdistusmaito
  6. Detria Arbutin seerumi
Detria Arbutin Couperosa Päivävoide (1 × 50ml)
Tarjous

Detria Arbutin Couperosa PäivävoideDetria Arbutin Couperosa Päivävoidetta käytetään suojaamaan ja kosteuttamaan punoittavaa, herkkää ja kuivaa ihoa. Se vaalentaa ihoa ja ...

Katso tuotteen tiedot
34,27 €
25,70 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 25,70 €
Säästät 8,57 €
21,98 €
16,48 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 16,48 €
Säästät 5,50 €
Detria Arbutin Couperosa Yövoide (1 × 50ml)
Tarjous

Täyteläinen ja rauhoittava yövoide vahvistaa herkkää couperosa-ihoa.

Katso tuotteen tiedot
34,27 €
25,70 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 25,70 €
Säästät 8,57 €
Detria Arbutin Kasvovesi (1 × 150ml)
Tarjous

Detria Arbutin Kasvovesi on pehmentävä ja tehokkaasti kosteuttava hoitovesi kasvoille. Viimeistelee ihon puhdistuksen ja rauhoittaa punoittavan ihon. Kasvoveden sisältämä yhdistelmä ...

Katso tuotteen tiedot
20,25 €
15,19 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 15,19 €
Säästät 5,06 €
Detria Arbutin Puhdistusmaito (1 × 150ml)
Tarjous

Ihon kosteustasapainoa suojeleva puhdistusmaito kasvoille. Huuhtoo iholta kaiken meikin sekä epäpuhtaudet. Puhdistaa ihon hellävaraisesti jättäen pehmeän raikkaan tunteen iholle. Bioaktiivinen ...

Katso tuotteen tiedot
22,27 €
16,70 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 16,70 €
Säästät 5,57 €