Symbiosys Alflorex 24,90 €

Symbiosys Alflorex on kapseli, jota käytetään ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon. Valmiste vahvistaa suoliston hyvinvointia. Annostusohje on yksi kapseli päivässä. Hoitoa kannattaa jatkaa neljän viikon ajan parhaan tuloksen aikaansaamiseksi. Kapselin voi ottaa ruuan kanssa tai tyhjään mahaan.


Ärtyvän suolen oireyhtymä

Kapselit sisältävät b. longum 35624 bakteerikantaa. Sen on osoitettu vähentävän vatsan turvotusta, ummetusta, ripulia ja ilmavaivoja. Nämä ovat ärtyvän suolen oireyhtymän yleisimpia oireita. Kliinisissä tutimuksissa on osoitettu, että tämä bakteerikanta sitoutuu suolen seinämään ja muodostaa suolen pintaan kalvon. Tämä kalvo vahvistaa ja rauhoittaa ärtynyttä suolen pintaa.

Valmisteella ei ole tiedossa haittavaikutuksia tai yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Voi olla aina yhteydessä apteekin henkilökuntaan, mikäli sinulla on kysytävää tuotteen käytöstä.
SYMBIOSYS Alflorex IBS:n hoitoon (1 × 30kaps)
Tarjous

Symbiosys Alflorex 30 kaps.Symbiosys Alflorex® kapselit sisältävät ainutlaatuista B. longum 35624® bifidobakteerikantaa. Sen on osoitettu vähentävän ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) oireita, joita ...

Katso tuotteen tiedot
28,30 €
24,90 €
Säästät 3,40 €