AVENE A-OXITIVE

Ikääntymisen ensimerkkejä vastaan

Stressaava arki, kiire, sininen valo ja ilmansaasteet näkyvät iholla, ja ihonhoitorutiinit unohtuvat arjen hulinoiden sekaan.

Avène A-Oxitive -sarja on Avènen uusi ihonhoitosarja, joka hoitaa ja hemmottelee ihoa sekä taistelee ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Tuotteet on kehitetty häivyttämään juonteita ja suojaamaan ihoa oksidatiiviselta stressiltä. Kun elimistö altistuu rasituksille, sen antioksidanttipuolustuksen kunnollinen toiminta on erityisen tärkeää, jotta keho olisi valmis kohtaamaan lisääntyneet vapaat radikaalit.

Avène A-Oxitive vaikuttaa tehokkaasti ihoon ja suojaa ihoa päivittäisiltä stressitekijöiltä, kuten ilmansaasteilta. Ihonhoitosarja pehmentää, tasoittaa ja hoitaa kasvojen ihoa ja on mukana, kun sitä arjen keskellä tarvitaan.

Kokeile ja ihastu näihin uutuustuotteisiin!

Silmänympärysvoide

Miltä kuulostaisi näkyvästi heleämpi silmänympärysiho ja virkistyneemmät silmät herätessäsi? Levitä puhdistetulle silmänympärysiholle Avene A-Oxitive eye contour cream -silmänympärysvoidetta ja nauti ihanista yöunista, sillä silmänympärysvoide hemmottelee ja hoitaa silmänympärysihoa öisin, jotta sinä voit herätä virkein silmiin uuteen aamuun.

Yövoide

Yön aikana ihoa kannattaa hoitaa ja ladata uuteen päivään. Avene A-Oxitive night cream on kiinteyttävä ja kuoriva yövoide, joka kuorii ihon pintaa hellävaraisesti. Se hoitaa ja ennaltaehkäisee ikääntymisen ensimerkkejä ja heikentää oksidatiivisen stressin vaikutuksia iholla levon aikana, ja tuo miellyttävän tunteen iholle. Yövoiteen käytön voi tuoda osaksi omaa rentoutumista ja rauhoittumista iltaisin, jotta kasvojen iho tuntuu miellyttävältä silloin, kun on aika levätä.

Seerumi

Ihon syvimmätkin kerrokset kaipaavat huolenpitoa ja suojaa. Avènen A-Oxitive antioxidant seerumi on tehokas seerumi, joka ennaltaehkäisee ja vähentää ikääntymisen ensimerkkejä ja kosteuttaa ihoa 24h ajan. Seerumia käytetään päivä- ja yövoiteiden alla. Avènen A-Oxitive antioxidant seerumi saa ihon näyttämään luonnolliselta, heleältä ja raikkaalta. Lisäksi se suojaa vapailta radikaaleilta ja oksidatiiviselta stressiltä.

Päivävoide

Avènen A-Oxitive day water-cream on kevyt ja erittäin kosteuttava vesigeelimäinen päivävoide, joka tasoittaa ja heleyttää ihoa. Se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle ja toimii erinomaisesti myös meikinalusvoiteena. Päivävoide on kevyesti hajustettu.

Ikääntymisen ensimerkkejä voi hoitaa – tutustu siis Avène A-Oxitive -sarjaan!

Avene A-Oxitive antioxidant serum (1 × 30ml)
Tarjous

Avene A-Oxitive antioxidant serum 30 mlTuotteen kuvaus:Avene A-Oxitive antioxidant seerumi on Avene-sarja uutuustuote. Tehokas seerumi on ikääntymisen ensi merkkejä vastaan ...

Katso tuotteen tiedot
37,56 €
31,93 €
Säästät 5,63 €
Avene A-Oxitive day water-cream (1 × 30ml)
Tarjous

Avene A-Oxitive PäivävoideTuotteen kuvaus:Kosteuttava päivävoide kaikille ihotyypeille ikääntymisen ensimerkkeihin ja suojaamaan ihoa ilmansaasteilta.  Käyttötarkoitus:Kosteuttava päivävoide ikääntymisen ensimerkkeihin ja suojaamaan ihoa ilmansaasteilta ...

Katso tuotteen tiedot
34,08 €
28,97 €
Säästät 5,11 €
Avene A-Oxitive night cream (1 × 30ml)
Tarjous

Kiinteyttävä ja kuoriva yövoide ikääntymisen ensimerkkeihin ja vähentämään oksidatiivisen stressin vaikutuksia iholla. Hajusteeton 

Katso tuotteen tiedot
35,50 €
30,18 €
Säästät 5,32 €