AVENE PHYSIOLIFT

Anti-Ageing -ihonhoitosarja ryppyjen ja juonteiden kiinteyttämiseen  

Tuntuuko ihonhoito haasteellisemmalta kuin ennen? Ikääntymisen myötä iho saattaa tarvita erityistä huomiota, huolenpitoa ja hoivaa. Iho näet voi kuivua aiempaa herkemmin, rypyt lisääntyä, auringon aiheuttamat pigmenttimuutokset eli maksaläiskät näkyvät selkeämmin ja iho tuntuu veltolta.  

Ihonhoito rakentuu aina perusasioiden ympärille

Hyvä päivittäinen puhdistaminen, kosteuttaminen ja ihon suojaaminen auringolta ovat tärkeimmät ihonhoidon asiat.Sen lisäksi terveelliset elämäntavat, riittävä lepo, uni, ulkoilu, liikunta ja vedenjuontiauttavat myös pitkävaikutteisesti ihonhoidossa. Näiden lisäksi ihon ongelmakohtiin voi kiinnittää erityistä huomiota. Hoida siis ihoa huolella, ja nauti tuloksista! 

Ehkäise maksaläiskät kasvojen iholla

Kuten muissakin Physiolift-linjan päivätuotteissa, silkkisessä Avene PhysioLift Protect SPF30 -voiteessa on suuret pitoisuudet ryppyjä silottavia ja kiinteyttäviä ainesosia. Uutena Physiolift SPF 30 -voiteessa on kaksinkertainen määrä ProVitamin E:tä. joka toimii antioksidanttina ja melaniinin tuotantoa hillitsevänä ainesosana. 

Lisäksi voiteessa on UVA-UVB suoja SPF30, joka takaa erittäin tehokkaan päivittäisen aurinkosuojan. Kasvojen iho kannattaa suojata auringonsäteilyltä ympäri vuoden, maksaläiskät ja pigmenttimuutokset eivät pääsisi syntymään kasvoille. 

Seerumi tasoittaa ja napakoittaa ihon syvimpiä kerroksia

PhysioLift Serum on kiinteyttävä seerumi kaikille ihotyypeille. Se silottaa ryppyjä ja juonteita, ennaltaehkäisee uusien muodostumista sekä tasoittaa kasvojen ihoa. Seerumi napakoittaa ihoa ja tehostaa muiden PhysioLift-tuotteiden vaikutusta.

Silmänympärysvoide sopii tummille silmänalusille

Avene PhysioLift eyes on hajusteeton silmänympärysvoide, joka ennaltaehkäisee ja vähentää turvotusta sekä hälventää tummia silmänalusia. Physiolift-tuotteiden sisältämät hyaluronihapon mono-oligomeerit stimuloivat hyaluronihapon luonnollista synteesiä silottaen syviä juonteita ja lisäten ihon täyteläisyyttä. Levitä iltaisin silmänympärysiholle kevyesti taputellen kiinnittäen erityistä huomiota silmäkulmiin. Sivele yläluomille kulmakarvojen suuntaisesti.

Tutustu nyt Avene PhysioLift -ihonhoitotuotteisiin ja löydä omat suosikkisi!

Avene PhysioLift Protect SPF30 (1 × 30ml)
Tarjous

Voide silottaa ihon pintaa tehden ihosta kirkkaamman ja tasaisemman. Suojaa päivittäin UV-säteilyltä.

Katso tuotteen tiedot
40,88 €
30,66 €
Säästät 10,22 €
Avene PhysioLift Serum (1 × 30ml)
Tarjous

Avene PhysioLift Serum  Kiinteyttävä seerumi  PhysioLift Serum kiinteyttävä seerumi kaikille ihotyypeille. Silottaa ryppyjä ja juonteita. Ennaltaehkäisee uusien muodostumista sekä tasoittaa. Se napakoittaa ...

Katso tuotteen tiedot
47,14 €
35,36 €
Säästät 11,78 €