NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN Pysyvästi edullinen

Nutridrink Compact Protein – pysyvästi edullinen hinta

Nutridrink Compact Protein on kliininen ravintovalmiste vajaaravitsemuksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Nutridrink Compact Protein on pirtelömäinen täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti energiaa ja proteiinia (18g proteiinia per pullo). Nutridrink Compact Proteinia voidaan käyttää normaalin ruoan lisänä, kun ravinnonsaanti ei ole riittävää. Nutridrink Compact Protein sopii avuksi sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Hyvänmakuinen ja helposti juotava täydennysravintovalmiste sopii lisäravinnoksi ikääntyneille, muistisairaille, leikkauksen jälkeen sekä nesterajoitteisille.

Nutridrink Compact Protein sisältää erittäin runsaasti energiaa ja proteiinia. Tuote on pakattu pienikokoiseen pulloon ja se sisältää kaikkia päivän aikana tarvittavia ravintoaineita. Nutridrink Compact Protein on saatavana pienessä 125 ml pullossa, joka vastaa vain kahvikupillista juotavaa.

Nutridrink Compact Protein sisältää kaikki kehon tarvitsevat ravintoaineet, vitamiinit ja kivennäisaineet. Nutridrink voi auttaa palauttamaan voimat ja energian takaisin.

Katso videolta 5 helppoa selitystä, mikä Nutridrink Protein Compact on ja mihin sitä käytetään:

Nutridrink Compact Proteinin käyttö

Nutridrink Compact Proteinia juodaan, kun ruoka ei maistu tai ravinnontarve on kasvanut. Nutridrink Compact Protein sopii esimerkiksi vanhuksille, joiden ruokahalu on heikentynyt. Nutridrink Compact Proteinin juominen on helppoa, vaikka ruokahalu olisi heikko tai syöminen hankalaa. Nutridrink Compact Protein -ravintovalmistetta voi käyttää normaalin ruokavalion lisänä tai vahvistavana välipalana, joka varmistaa riittävän proteiinin, energian, vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin.

  • Energian määrä jokaisessa pullossa on 2,4 kcal/ml
  • Proteiinin määrä jokaisessa pullossa on 14,6 g/100 ml.

Mitä Nutridrink Compact Protein sisältää?

Runsasproteiininen (14,4 g/100 ml) ja -energinen (2,4 kcal/ml) täydennysravintovalmiste. Vähälaktoosinen, gluteeniton, halal-sertifioitu. Tarkat Nutridrinkin tuotetiedot löydät täältä.

Nutridrink Compact Protein on helppo nauttia

Tiivistetyssä muodossa oleva täydennysravintovalmisteen jaksaa juoda, vaikka ruokahalu olisi huono. Nutridrink Compact Proteinissa on useita makuvaihtoehtoja, jotka tuovat vaihtelua valmisteen käyttöön. Valikoimassamme löytyy näitä makuja:

Nutridrink Compact Proteinia kannattaa tilata kerralla enemmän. 96 pullon tilauksiin saat ilmaisen kotiinkuljetuksen.

Nutridrink Compact Protein säilytys

Nutridrink Compact Protein kannattaa säilyttää jääkaapissa, jotta sen maku tulee parhaiten esiin. Sitä voi säilyttää kuivassa paikassa (5-25°C), normaalissa huoneenlämmössä. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Maistuu parhaiten jääkaappikylmänä.

Voit kokeilla laittaa jääkaappiin useampaa eri makua, jotta saat lisää vaihtelevuutta Nutridrink Compact Proteinin nauttimiseen.

Vinkki nauttimiseen! Kaakaon- ja mokanmakuiset Nutridrinkit voidaan myös lämmittää. Nutridrink Proteinin joukkoon voi sekoittaa marjoja ja hedelmiä, jolloin Nutridrinkistä saadaan herkullisia välipaloja ja järkiruokia.

Katso videolta 4 helppoa vinkkiä Nutridrink Compact Proteinin käyttöön:

Nutridrink Compact Protein kokoemuksia

Nutridrink Compact Protein-kokemuksia voi lukea tästä:

"Olen käyttänyt Nutridrink Compact Proteiinia päivittäin aamiaisen yhteydessä. Aamuisin ruokailu on muuten kovin vaikeaa, koska suu on erityisen kuiva lääkkeistä johtuen juuri aamulla. Nutridrink Compact Protein on helppo juoda. Lempimakuni on mokka. Päivä lähtee hyvin käyntii Nutridrinkilla." -Matti, Espoo
"Vaimollani on nielemisvaikeuksia ja hän saa syötyä vain "muusattua" ruokaa. Hän otti Nutridrink Compact Proteiinin päivittäiseen käyttöön (lääkärin suosituksesta). Valmiste on toiminut hyvin: hän tuntee olonsa aiempaa pirteämmäksi ja tarmokkaammaksi." -Kalervo, Turku
"Iäkkäät vanhempani asuvat kotona, muttta ruuan laitto tahtoo olla niin ja näin. He tekevät melko yksipuolista ruokaa ja syövätkin niukasti. Olemme sopineet, että molemmat juovat kaksi pulloa Nutridrink Compact Proteiinia päivässä, jotta yleiskunto pysyy hyvänä". - Tytär, Mikkeli
"Mahdottoman kätevää, kun Nutridrink Compact Protein -pullot voi tilata suoraan kotiovelle. Niiden kantaminen apteekista ei onnistu, koska minulla ei ole autoa ja selkä vaivaa. Tyttäreni tekee tilauksen netin kautta ja pullot ilmestyvät kotiovelle. - Tyytyväinen Mummeli, Helsinki

Nutridrink Compact Proteinin tukee iäkkäiden ravitsemusta

Nutridrink Compact Protein on tarkoitettu käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla proteiinin ja energian tarve on eri syiden vuoksi lisääntynyt.

Nutridrink Compact sopii vanhuksille, joiden ruokahalu on heikentynyt. Monipuolinen ja energiarikas ravinto on erittäin tärkeää iäkkäille ihmisille. Hyvällä ravitsemustilalla on useita tärkeitä vaikutuksia. Hyvän ravitsemustilan tiedetään parantavan paitsi yleistä elämänlaatua, vireyttä ja jaksamista, niin se myös ehkäisee sairastumista ja vauhdittaa paranemista.

Nutridrink sopii eri tilanteissa oleville iäkkäille henkilöille. Vaikka ikää olisi jo kerääntynyt runsaasti, vanhuksien kunto vaihtelee. Toiset ikääntyneet ovat täysin hyväkuntoisia ja pärjäävät kotona itsenäisesti. Kotona asuvat myös ikääntyneet, joilla on useita sairauksia. Tällöin vanhuksella saattaa olla ulkopuolisen avun tarvetta. Ympärivuorokautisessa hoidossa olevat tarvitsevat tarkkaa huolenpitoa riittävän ravinnon suhteen. Yhteistä näille kaikille iäkkäille on se, että jokaiselle on turvattava laadukas ja riittävä ravinnonsaanti.

Nutridrink Compact Protein sopii ikääntyneille, sillä monilla vanhuksilla ruokavalio kaipaa lisäenergiaa ja proteiinia. Usein ruoka saattaa olla yksipuolista tai energiaköyhää. Nutridrink Compact Protein turvaa erityisesti riittävän päivittäisen proteiininsaannin.

Riittävä määrä ravintoa voi auttaa palauttamaan voimat ja energian. Katso videolta, mitä läheinen voi tehdä ja kuinka Nutridrink Protein voi auttaa vanhuksen arjessa.

Vanhuksille suositellaan myös käytettäväksi D-vitamiinia. Iän karttuessa kyky hyödyntää auringon UV-säteilyä D-vitamiinin lähteenä heikkenee. Lisäksi varsinkin Suomessa luonnollisen auringonvalon saaminen ei ole riittävää. Monet iäkkäät vanhukset eivät ulkoile säännöllisesti. D-vitamiinin säännöllinen käyttö on tarpeen. Voit lukea niistä lisää:

Monet vanhukset pitävät Nutridrinkin koostumuksesta ja sen eri makuvaihtoehdoista, joten Nutridrink on mielekästä ottaa osaksi päivittäistä ruokavaliota.

Nutridrink Compact Protein voi auttaa arjessa. Nutridrinkin hinta on pysyvästi edullinen Karhu Apteekissa. Voit tehdä Nutridrink-tilauksen myös soittamalla apteekkiimme puh. 02-631 2833. Samasta numerosta tavoitat myös farmaseutin, jos sinulla on kysyttävää Nutridrink Compact Protein -valmisteen käytöstä.

Ravitsemuksen merkitys läpi elämän

Nutricia-valmisteet ovat pysyvästi edullisia Karhu Apteekin verkkokaupassa. Moni laihtuu sairastaessaan tai toipumisen aikana. Voi olla haastavaa saada riittävästi ravintoa normaalista ruoasta painon ylläpitämiseksi. Nutrician täydennysravintovalmisteet voivat olla apuna voimien ja lihasmassan ylläpidossa sairauden ja toipumisen aikana.

Nutrician Nutridrink Compact Protein

Nutridrink Compact Protein on Nutrician kehittämä ja valmistama täydennysravintovalmiste. Nutricia kehittää ravitsemuksellisia ratkaisuja erilaisiin elämäntilanteisiin. Valikoimista löytyy mm. letkuravintovalmisteita ja maitoallergian ruokavaliohoitoja. Erityisen merkittävä innovaatio on Alzheimerin taudin ruokavailiohoitoon kehitetty Souvenaid. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että Souvenaidista on hyötyä varhaissa Alzheimerissa.

NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN BANAANI (24X125 ML)
Tarjous

Nutridrink pysyvästi edulliseen hintaanMikä on Nutridrink Compact? Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä ...

Katso tuotteen tiedot
59,00 €
56,05 €
Säästät 2,95 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN BANAANI (4X125ml)
Tarjous

Nutridrink turvaa riittävän ravinnonsaanninMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa ...

Katso tuotteen tiedot
9,95 €
9,45 €
Säästät 0,50 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN BANAANI (96X125 ml)
Tarjous

Nutridrink Compact Protein turvaa riittävän ravinnonsaanninTähän tilaukseen saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ilman lisäkuluja!Mikä on Nutridrink Compact Protein ?Nutridrink Compact Protein on ...

Katso tuotteen tiedot
220,00 €
184,80 €
Säästät 35,20 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN BANAANI (48X125 ML)
Tarjous

Nutridrink pysyvästi edulliseen hintaanMikä on Nutridrink Compact? Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä ...

Katso tuotteen tiedot
115,00 €
98,90 €
Säästät 16,10 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN BANAANI (72X125 ML)
Tarjous

Nutridrink pysyvästi edulliseen hintaanMikä on Nutridrink Compact? Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä ...

Katso tuotteen tiedot
170,01 €
139,90 €
Säästät 30,11 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN LÄMMITTÄVÄ TROOPPINEN INKIVÄÄRI (96X125 ML)
Tarjous

Nutridrink Compact aina edulliseen hintaanTähän tilaukseen saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ilman lisäkuluja! Mikä on Nutridrink Compact Protein ?Nutridrink Compact Protein on erittäin ...

Katso tuotteen tiedot
220,00 €
184,80 €
Säästät 35,20 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN LÄMMITTÄVÄ TROOPPINEN INKIVÄÄRI (4X125 ml)
Tarjous

Nutridrink aina edulliseen hintaan Mikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa ...

Katso tuotteen tiedot
9,95 €
9,45 €
Säästät 0,50 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN LÄMMITTÄVÄ TROOPPINEN INKIVÄÄRI (48X125 ML)
Tarjous

Nutridrink aina edullisestiMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa oleva ...

Katso tuotteen tiedot
115,00 €
98,90 €
Säästät 16,10 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN LÄMMITTÄVÄ TROOPPINEN INKIVÄÄRI (24X125 ML)
Tarjous

Nutridrink aina edullisestiMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa oleva ...

Katso tuotteen tiedot
59,00 €
56,05 €
Säästät 2,95 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN LÄMMITTÄVÄ TROOPPINEN INKIVÄÄRI (72X125 ML)
Tarjous

Nutridrink aina edullisestiMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa oleva ...

Katso tuotteen tiedot
170,00 €
139,90 €
Säästät 30,10 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MANSIKKA (48X125 ML)
Tarjous

Nutridrink Compact turvaa riittävän ravinnonsaanninMikä on Nutridrink Compact Protein ?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia ...

Katso tuotteen tiedot
115,00 €
98,90 €
Säästät 16,10 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MANSIKKA (72X125 ML)
Tarjous

Nutridrink Compact turvaa riittävän ravinnonsaanninMikä on Nutridrink Compact Protein ?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia ...

Katso tuotteen tiedot
170,02 €
139,90 €
Säästät 30,12 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MANSIKKA (4X125ml)
Tarjous

Nutridrink turvaa riittävän ravinnonsaanninMikä on Nutridrink Compact ? Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, ...

Katso tuotteen tiedot
9,95 €
9,45 €
Säästät 0,50 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MANSIKKA (24X125 ML)
Tarjous

Nutridrink Compact turvaa riittävän ravinnonsaanninMikä on Nutridrink Compact Protein ?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia ...

Katso tuotteen tiedot
59,00 €
56,05 €
Säästät 2,95 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MANSIKKA (96X125 ML)
Tarjous

Nutridrink Compact turvaa riittävän ravinnonsaanninTähän tilaukseen saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ilman lisäkuluja!Mikä on Nutridrink Compact ? Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti ...

Katso tuotteen tiedot
220,00 €
184,80 €
Säästät 35,20 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MARJAISA (24X125 ML)
Tarjous

Nutridrink pysyvästi edulliseen hintaanMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa ...

Katso tuotteen tiedot
59,00 €
56,05 €
Säästät 2,95 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MARJAISA (96X125 ML)
Tarjous

Nutridrink Compact aina edulliseen hintaanTähän tilaukseen saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ilman lisäkuluja! Mikä on Nutridrink? Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 ...

Katso tuotteen tiedot
220,00 €
184,80 €
Säästät 35,20 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MARJAISA (48X125 ML)
Tarjous

Nutridrink pysyvästi edulliseen hintaanMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa ...

Katso tuotteen tiedot
115,00 €
98,90 €
Säästät 16,10 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MARJAISA (72X125 ML)
Tarjous

Nutridrink pysyvästi edulliseen hintaanMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa ...

Katso tuotteen tiedot
170,01 €
139,90 €
Säästät 30,11 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MARJAISA (4X125ml)
Tarjous

Nutridrink turvaa riittävän ravinnonsaanninMikä on Nutridrink Compact ?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, ...

Katso tuotteen tiedot
9,95 €
9,45 €
Säästät 0,50 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MIXPACK (4X125ml)
Tarjous

Kolmea makua nyt samassa pakkauksessa 2x viilentävä marjanmakuinen, 1x lämmittävä trooppinen inkivääri, 1x neutraali.Nutridrink aina edulliseen hintaan Mikä on Nutridrink?Nutridrink Compact ...

Katso tuotteen tiedot
9,95 €
9,45 €
Säästät 0,50 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MOKKA (48X125 ML)
Tarjous

Nutridrink aina edulliseen hintaanMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa ...

Katso tuotteen tiedot
115,00 €
98,90 €
Säästät 16,10 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MOKKA (4)
Tarjous

Nutridrink Compact Protein turvaa riittävän ravinnonsaanninMikä on Nutridrink Compact Protein ?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja ...

Katso tuotteen tiedot
9,95 €
9,45 €
Säästät 0,50 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MOKKA (72X125 ML)
Tarjous

Nutridrink aina edulliseen hintaanMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa ...

Katso tuotteen tiedot
170,01 €
139,90 €
Säästät 30,11 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MOKKA (24X125 ML)
Tarjous

Nutridrink aina edulliseen hintaanMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa ...

Katso tuotteen tiedot
59,00 €
56,05 €
Säästät 2,95 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN MOKKA (96X125 ML)
Tarjous

Nutridrink Compact edullisestiTähän tilaukseen saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ilman lisäkuluja!Mikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja ...

Katso tuotteen tiedot
220,00 €
184,80 €
Säästät 35,20 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN NEUTRAALI (24X125 ML)
Tarjous

Nutridrink pysyvästi edullisestiMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa oleva ...

Katso tuotteen tiedot
59,00 €
56,05 €
Säästät 2,95 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN NEUTRAALI (96X125 ML)
Tarjous

Nutridrink pysyvästi edullisesti Tähän tilaukseen saat ilmaisen kotiinkuljetuksen ilman lisäkuluja! Mikä on Nutridrink? Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja ...

Katso tuotteen tiedot
220,00 €
184,80 €
Säästät 35,20 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN NEUTRAALI (48X125 ML)
Tarjous

Nutridrink pysyvästi edullisestiMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa oleva ...

Katso tuotteen tiedot
115,00 €
98,90 €
Säästät 16,10 €
NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN NEUTRAALI (72X125 ML)
Tarjous

Nutridrink pysyvästi edullisestiMikä on Nutridrink?Nutridrink Compact Protein on erittäin runsaasti energiaa (2,4 kcal/ml) ja proteiinia (14,4g/100ml) sisältävä, tiivistetymmässä muodossa oleva ...

Katso tuotteen tiedot
170,01 €
139,90 €
Säästät 30,11 €