SiderAL FORTE SÄÄSTÖPAKKAUS 3x20 kaps

54,40 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 3X20 kaps.
Tuotenumero (Muu) 9505842

SiderAL FORTE - KAMPANJAPAKKAUS

SiderAL® FORTE sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresteri (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn. Suun kautta nautittava ja tehokas sukrosomiaalinen rauta sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. SiderAL Forte on ravintolisä.

SiderAL FORTE annostusohje

1 kapseli päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan Kapselin voi ottaa milloin tahansa vuorokauden aikana. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

SiderAL FORTE - VAIKUTTAVAT AINEET

  1. Sukrosomiaalinen rauta 30 mg
  2. C-vitamiini 70 mg

SiderAL FORTE - APUAINEET

Sideral® r.m.-Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja-aineella, maitoproteiinit, trikalsiumfosfaatti), gelatiini, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, C-vitamiini (L- askorbiinihappo); paakkuuntumisenestoaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvimagnesiumstearaatti, piidioksidi, väriaine: punainen rautaoksidi, titaanidioksidi. Gluteeniton. Tuote sisältää maitoproteiinia.

SiderAL FORTE - SÄILYTYS JA PAKKAUSKOKO

Säilytys huoneenlämmössä (alle 30 C); vältä lämmönlähteitä, suoraa auringonvaloa ja kosketusta veteen. Tuote säilyy päiväyksen loppuun avaamattomana ja oikein säilytettynä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. PAKKAUS: Kapseli voidaan avata, jos on nielemisongelmia tai halutaan välttää gelatiini. Jauhe voidaan nauttia sopivan ruoan, esimerkiksi jogurtin, kanssa.