Medik8 CRYSTAL RETINAL 6 Yöseerumivoide

Tarjous
82,00 €
61,50 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 61,50 €
Säästät 20,50 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) P08848

MEDIK8 Crystal Retinal 6 Serum

Medik8 Crystal Retinal korjaa ja uudistaa ihoasi yön aikana ihon ollessa vastaanottavaisimmillaan. Se vähentää ryppyjä ja juonteita jo 4 viikossa 3 ja stimuloi kollageenin tuotantoa, uudistaen ihoa. Innovatiivinen Medik8 Crystal Retinal omaa kaikki retinolin anti-ageing hyödyt, mutta se ei aiheuta retinolille tyypillistä ihoärsytystä. Medik8 Crystal Retinal on äärimmäisen tehokas ja se tarjoaa näkyviä tuloksia 11 x nopeammin kuin perinteinen retinoli. Hennon persikkaisen sävyinen seerumiemulsio imeytyy vaivattomasti raviten ja tasoittaen ihoa. Sisältää vanilja- ja tonkapapuaromia, joiden huumaava tuoksu hemmottelee sinua iltaisin.

3 Riippumaton tutkimus on suoritettu käyttämällä Crystal Retinal 6 seerumia yli 8 viikon ajan.Yksilölliset tulokset voivat vaihdella

Medik8 Crystal Retinal ominaisuuksia

Medik8 Crystal Retinal on ihonhoitotuote, joka sisältää A-vitamiinijohdannaista nimeltä retinaldehydi. Tässä on joitakin Medik8 Crystal Retinal -seerumin ominaisuuksia:

  1. Tehokas anti-aging-vaikutus: Retinaldehydi on tehokas A-vitamiinin muoto, joka tunnetaan sen anti-aging-ominaisuuksista. Se voi auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta sekä stimuloimaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

  2. Kollageenin ja elastiinin stimulointi: Retinaldehydi voi edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa. Nämä ovat tärkeitä proteiineja, jotka antavat iholle kimmoisuutta, kiinteyttä ja täyteläisyyttä. Tämä voi auttaa ihoa näyttämään nuorekkaammalta ja kiinteämmältä.

  3. Ihon sävyn tasoittaminen: Medik8 Crystal Retinal -seerumi voi auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään pigmenttimuutoksia, kuten ikäpisteitä tai auringon aiheuttamaa hyperpigmentaatiota. Se voi myös auttaa vähentämään aknen aiheuttamia jälkiä ja arpia.

  4. Tehokas ja siedetty koostumus: Medik8 Crystal Retinal -seerumi on suunniteltu tarjoamaan tehokkaan A-vitamiinin hyödyn ihonhoitoon, samalla kun se on hellävarainen ja hyvin siedetty. Retinaldehydi on yleisesti paremmin siedetty kuin voimakkaammat retinoidit, kuten retinol.

  5. Kosteuttavat ja ravitsevat ominaisuudet: Medik8 Crystal Retinal -seerumi voi myös sisältää muita kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja parantavat sen yleistä terveyttä.

On kuitenkin tärkeää huomata, että A-vitamiinijohdannaiset, kuten retinaldehydi, voivat aiheuttaa iholle herkkyyttä, ärsytystä ja kuivuutta. Siksi on suositeltavaa aloittaa käyttö vähitellen ja noudattaa valmistajan ohjeita. Lisäksi herkällä tai ongelmallisella iholla on aina suositeltavaa konsultoida ihotautilääkäriä tai kosmetiikka-asiantuntijaa ennen uusien ihonhoitotuotteiden käyttöä.

Muista myös, että tämä tieto perustuu yleiseen tietämykseen, ja tuotteen tarkat ominaisuudet voivat vaihdella. On suositeltavaa lukea tuotteen pakkaus ja valmistajan tarjoamat tiedot saadaksesi tarkemman kuvan Medik8 Crystal Retinal -seerumin ominaisuuksista ja käyttöohjeista.

Medik8 Crystal Retinal 6 käyttö:

  1. Iltaisin puhdistuksen jälkeen hiero pieni määrä Medik8 Crystal Retinal 6 seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.
  2. Anna Medik8 Crystal Retinal 6 seerumin imeytyä ennen kosteusvoiteen levitystä. 
  3. Medik8 Crystal Retinalin käyttö tulee aloittaa portaittain seuraavasti: Käytä kahdesti viikossa 2 ensimmäisen viikon ajan, joka toinen ilta 2 seuraavan viikon ajan, sitten voit aloittaa käyttämään tuotetta joka ilta. 
  4. Konsultoi lääkäriäsi, jos olet raskaana tai imetät.

Medik Crystal Retinal 6 ainesosat:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isododecane, Cyclodextrin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitan Olivate, Tocopheryl Acetate, Squalane, Sodium Hyaluronate, Retinal, Ethyl Ascorbic Acid, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Seed Oil, Sodium Polyaspartate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Dipteryx Odorata (Tonka) Bean Extract, BHT, Polyhydroxystearic Acid, Disodium EDTA, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Alumina, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Isostearic Acid, Lecithin, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Stearic Acid, Coumarin, CI 14700 (Red 4).

Löydät kaikki Medik8 tuotteet täältä. Muista myös Medik8 kosteusvoiteet, joita kannattaa käyttää seerumin lisäksi.