Avene Tolerance HYDRA-10 cream 40 ml

Tarjous
29,44 €
23,55 €
Tarjous voimassa 01.06.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 22,08 €
Säästät 5,89 €
588,75 € / LITER 736,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40ml
Tuotenumero (Muu) 9512519

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Avene Tolerance HYDRA-10 Cream 40 ml

Avene Tolerance HYDRA-10 on 100% luonnollinen, biomimeettinen ja kosteuttava voide kuivalla, erittäin kuivalle ja kaikkein herkimmälle iholle. 48 tunnin kosteusteho luonnollisen hyaluronihapon ansiosta. Sisältää vain 10 ainesosaa. Voide on erittäin hyvin siedetty. Kosteusvoide sopii kaikille, jo 2 kk:n iästä lähtien. 

Avene Tolérance-tuotesarja on suunniteltu erityisesti herkälle iholle, joka voi olla taipuvainen kuivuuteen. Näiden tuotteiden tarkoituksena on tarjota rauhoittavaa ja kosteuttavaa hoitoa herkälle ja kuivalle iholle samalla vähentäen ärsytystä ja punoitusta. Säilyttää ihon mikrobiomin luonnollisen tasapainon.

Avene Tolerence ominiasuuksia

Avene Tolérance-tuotteiden ominaisuudet ja edut herkälle iholle:

  1. Hajusteettomuus: Avene Tolérance-tuotteet ovat hajusteettomia, mikä vähentää ärsytysriskiä herkällä iholla.

  2. Vähäinen ainesosalista: Tuotteissa on rajoitettu määrä valittuja ainesosia, mikä minimoi allergisten reaktioiden riskin.

  3. Säilöntäaineettomuus: Tuotteissa ei ole perinteisiä säilöntäaineita, jotka voivat aiheuttaa ihoärsytystä.

  4. Rauhoittavat ominaisuudet: Tuotteet sisältävät rauhoittavia ainesosia, kuten Avene-terveyslähdevettä, joka auttaa lievittämään punoitusta ja rauhoittamaan herkkää ihoa.

  5. Kosteuttavat ominaisuudet: Avene Tolérance-tuotteet tarjoavat myös kosteutusta herkälle iholle, joka auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja pehmeyttä.

Esimerkkejä Avene Tolérance-tuotteista herkälle iholle ovat Avene Tolérance Extrême Emulsion, Cleansing Lotion, Mask ja Cream. Näitä tuotteita voi käyttää päivittäisessä ihonhoitorutiinissa puhdistuksen, kosteutuksen ja rauhoituksen tarpeisiin. On suositeltavaa lukea ja noudattaa tarkasti tuotepakkauksen ohjeita ja suosituksia optimaalisen hyödyn saavuttamiseksi.

Avene Tolérance-tuotesarja tarjoaa luotettavia ja hellävaraisia vaihtoehtoja herkälle iholle, auttaen ylläpitämään ihon hyvinvointia ja vähentämään mahdollisia ärsytyksiä ja reaktioita.

Avene Tolerance HYDRA-10 Cream käyttö

Kosteusvoide kuivalle sekä erittäin kuivalle iholle, jopa kaikkein herkimmälle iholle. Hajusteeton, ilman säilöntäaineita. 

Käytä voidetta aamuin illoin puhdistetulle iholle. Kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle.

Avene Tolerance HYDRA-10 Cream koostumus

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). CETEARYL ALCOHOL. CETEARYL GLUCOSIDE. CITRUS LIMON (LEMON) PEEL POWDER (CITRUS LIMON PEEL POWDER). DIUTAN GUM. SCLEROTIUM GUM. SODIUM HYALURONATE

Koko: 40ml

Avene Tolerance HYDRA-10 Cream

TOLERANCE HYDRA-10 Cream edistää ihon luonnollista kosteutta ja edistää sen päivittäistä mukavuutta. Voi käyttää myös naamion tavoin 1-2 kertaa viikossa, jolloin levitetään paksumpi kerros ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Ylimääräinen voide poistetaan pumpulilla/kasvopaperilla.

Katso myös muut Avene Tolerance tuotteet.