SiderAL FORTE SÄÄSTÖPAKKAUS 6x20 kaps

Tarjous
107,90 €
102,50 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Säästät 5,40 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 6x20kaps.
Tuotenumero (Muu) 95058422

SiderAL FORTE - säästöpakkaus 6x20 kapselia

SiderAL® FORTE sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresteri (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn. Suun kautta nautittava ja tehokas sukrosomiaalinen rauta sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. SiderAL Forte on ravintolisä.

SiderAL FORTE annostusohje

1 kapseli päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan Kapselin voi ottaa milloin tahansa vuorokauden aikana. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

SiderAL FORTE - VAIKUTTAVAT AINEET

  1. Sukrosomiaalinen rauta 30 mg
  2. C-vitamiini 70 mg

SiderAL FORTE - APUAINEET

Sideral® r.m. -Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini, trikalsiumfosfaatti); täyteaine: mikrokiteinen selluloosa; hydroksipropyylimetyyliselluloosa; C-vitamiini (askorbiinihappo); paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi; väriaine: punainen rautaoksidi. Gluteeniton. Sopii kasvis/vegaaniruokavalioon

SiderAL FORTE - SÄILYTYS JA PAKKAUSKOKO

Säilytys huoneenlämmössä (alle 30 C); vältä lämmönlähteitä, suoraa auringonvaloa ja kosketusta veteen. Tuote säilyy päiväyksen loppuun avaamattomana ja oikein säilytettynä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. PAKKAUS: Kapseli voidaan avata, jos on nielemisongelmia tai halutaan välttää gelatiini. Jauhe voidaan nauttia sopivan ruoan, esimerkiksi jogurtin, kanssa.