Sarvikuono nenänhuuhtelukannu sininen 1 KPL

8,93 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 1756873

Markkinoija

Vasistha

SARVIKUONO NENÄNHUUHTELUKANNU

Sarvikuono nenähuuhtelukannusta eli nenäkannusta voi saada apua jos kärsit tukkoisuudesta, poskiontelovaivoista, nuhasta, ilmatieallergiasta tai astmasta.

Sarvikuono nenähuuhtelukannu eli nenäkannu käyttötarkoitus

Sarvikuono nenähuuhtelukannusta voi saada apua jos kärsit tukkoisuudesta, poskiontelovaivoista, nuhasta, ilmatieallergiasta tai astmasta.
Nenänhuuhtelu haalealla suolavedellä poistaa helposti ja miellyttävästi epäpuhtauksia sieraimista.
Se on yksinkertainen suorittaa eikä huuhtelulla ole vahingollisia sivuvaikutuksia.

Sarvikuono nenähuuhtelukannu eli nenäkannu annostelu

Laita mittalusikallinen hienoa merisuolaa kannun pohjalle ja täytä kannu lämpimällä vedellä. Huuhtele ja kuivaa nenä.

Nenänhuuhtelukannun eli nenäkannun ominaisuudet ja käyttö

Nenänhuuhtelukannu on väline, jota käytetään nenäontelon huuhteluun suolaliuoksella. Se on tehokas menetelmä nenän tukkoisuuden, allergioiden, nenän limakalvojen kuivuuden ja muiden nenäongelmien helpottamiseen. Alla on yleinen käyttöohje nenänhuuhtelukannun käyttämiseen:

  1. Valmistele liuos: Valmista nenänhuuhteluun sopiva suolaliuos. Voit joko ostaa valmiita suolaliuospusseja tai tehdä suolaliuoksen itse sekoittamalla ¼-½ tl hienoa suolaa (ei jodioitua) ja ripauksen ruokasoodaa noin puoleen litraan lämmintä keitettyä tai steriiliä vettä. Varmista, että suolaliuos on miellyttävän lämmintä, ei liian kuuma eikä liian kylmä.

  2. Täytä nenänhuuhtelukannu: Täytä nenänhuuhtelukannu valmistamallasi suolaliuoksella. Noudata kannun mukana tulevia ohjeita täyttölinjan suhteen.

  3. Taivuta päätäsi eteenpäin ja kallista: Asetu pesualtaan tai lavuaarin päälle. Kallista päätäsi eteenpäin ja käännä hieman sivulle, jotta nenä on kallistettu. Pidä suusi auki, jotta hengitys on mahdollista nenän kautta.

  4. Aseta kannu toiseen sieraimeen: Aseta nenänhuuhtelukannun nokka toiseen sieraimeen niin, että se sopii tiiviisti sieraimeen. Älä tuki sieraimea liian tiukasti, jotta suolaliuos pääsee valumaan vapaasti.

  5. Kaada suolaliuos hitaasti: Kaada suolaliuosta nenänhuuhtelukannusta niin, että se virtaa yhtä sieraimea pitkin sisään ja toista sierainta pitkin ulos. Pidä suu auki ja hengitä rauhallisesti suun kautta, jotta suolaliuos pääsee virtaamaan vapaasti nenän kautta.

  6. Puhalla nenääsi: Kun suolaliuos on valunut toisesta sieraimesta ulos, puhalla nenääsi kevyesti poistaaksesi ylimääräisen liuoksen ja liman.

  7. Toista toisella sieraimella: Toista sama prosessi toisella sieraimella kaatamalla suolaliuosta toiseen sieraimeen ja antamalla sen valua ulos toisesta sieraimesta.

On tärkeää muistaa, että nenänhuuhtelukannun käyttöä koskevat ohjeet voivat vaihdella eri valmistajien välillä. Siksi on suositeltavaa lukea huolellisesti.