H&W Helikobakteeri vatsatulehdus testi 1 kpl

18,87 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9523035

Markkinoija

H&W Biotech Oy

Luotettava testi Helikobakteeri (H. pylori) -antigeenin määrittämiseen ulostenäytteestä. Tee testi jos sinulla on toistuvia vatsan tai suoliston ongelmia. Itsesuoritettavaan testauksen ja in vitro -diagnostiseen käyttöön CE-merkitty (0123) Kokonaistarkkuus: 97,8%



Käyttötarkoitus:

Helikobakteeri (H. pylori) -antigeenin kvalitatiivinen määrittäminen ihmisen ulostenäytteestä.
H. pylori on pieni, spiraalinmuotoinen bakteeri, joka voi elää mahalaukun ja suolen pinnalla. Helikobakteeri pikatesti havaitsee spesifisesti H. pylori -antigeenejä ulosteessa ja osoittaa bakteerin esiintymisen.
H. pylori -infektio aiheuttaa mahatulehduksen (gastriitin) joka voi johtaa pohjukaissuoli- tai mahahaavan kehittymiseen. H. pylori -infektio myös lisää mahasyövän vaaraa. Tutkimukset osoittavat, että yli 90% potilaista, joilla on pohjukaissuolihaava, ja 80% potilaista, joilla on mahahaava, ovat saaneet H. pylori -infektion. Ulosteen antigeenimääritys kasvattaa suosiotaan H. pylori -infektioiden diagnosoinnissa ja hoidon tehokkuuden seurannassa.
Värillinen testiviiva (positiivinen tulos) osoittaa että ulosteessasi on H. pylori -bakteereja ja sinun kannattaa ottaa yhteyttä lääkäriin. Jos tulos on negatiivinen, H. pylori -antigeeniä ei voitu havaita. Jos oireet kuitenkin jatkuvat, on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa.
Helikobakteeri pikatestin kliininen suorituskyky: Herkkyys: 97,6%; Spesifisyys: 97,9% (kokonaistarkkuus: 97,8%)



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.