SiderAL Folic 30 mg 20 kpl

18,70 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20kpl
Tuotenumero (Muu) 9287847

Markkinoija

Sabora Pharma Oy

SiderAL Folic: 22,30€

SiderAL® Folic 30 mg sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial® Iron), joka on vatsaystävällinen ja imeytyy hyvin. Lisäksi tuote sisältää foolihappoa ja B6-, B12-, D3- ja C-vitamiinia. Foolihapon ja vitamiinien ansiosta se on erityisesti naisille suunniteltu rautavalmiste. Suun kautta nautittava, hyvänmakuinen ja tehokas SiderAL® Folicsopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresterikerros (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn.

SiderAl Folic - KÄYTTÖTARKOITUS

  • Rauta: Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaalia kognitiivista toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • B6- ja 812-vitamiini: Edistää normaalia veren punasolujen muodostumista, normaaleja psykologisia toimintoja, normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Folaatti: Edistää normaalia veren muodostumista eli hemopoieesiä, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • D-vitamiini: Edistää luiden pysymistä normaaleina, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä.

ANNOSTELU

1 annospussi päivässä suoraan suuhun. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote sisältää polyalkoholeja: liiallisella käytöllä saattaa aiheuttaa ripua.

SideAL Folic - VAIKUTTAVAT AINEET

  1. Sukrosomiaalinen rauta 30 mg
  2. C-vitamiini 70 mg
  3. B6-vitamiini 1 mg
  4. Foolihappo 400 mikrogrammaa
  5. D-vitamiini 10 mikrogrammaa
  6. B12-vitamiini 1,75 mikrogrammaan

SiderAL Folic - APUAINEET

Makeutusaine: sorbitoli; Sideral®r.m. - Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja-aineella, maitoproteiinit, trikalsiumfosfaatti); makeutusaine: ksylitoli; C-vitamiini (L-skorbiinihappo); appelsiiniaromi; hapettumisenestoaine: sitruunahappo; D3-vitamiini (kolekalsiferoli, keskipitkäketjuiset triglyseridit, arabikumi, sakkaroosi, tärkkelys, alfa-tokoferoli, trikalsiumfosfaatti); B12-vitamiini (syaanikobalamiini, sitruunahappo, maissin maltodekstriini, trinatriumsitraatti); luonnollinen sitruuna-lime-aromi; B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi); makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami-K; foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo). Tuote on gluteeniton.

SiderAL Folic - SÄILYTYS ja PAKKAUSKOKO

Tuote tulee säilyttää huoneenlämmössä (alle 25°C). Suojaa tuote lämmönlähteitä, suoralta auringonvalolta ja vedeltä. Tuote säilyy päiväyksen loppuun avaamattomana ja oikein säilytettynä. Pakkaus sisältää 20 annospussia. Tuote on suussa sulava jauhe.