SiderAL FORTE 30mg 20 kaps

18,70 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20kapseli
Tuotenumero (Muu) 9287858

Markkinoija

Sabora Pharma Oy

SiderAL FORTE

SiderAL® FORTE sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial®Iron) ja C-vitamiinia. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresteri (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn. Suun kautta nautittava ja tehokas sukrosomiaalinen rauta sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. SiderAL Forte on ravintolisä.

SiderAL FORTE annostusohje

1 kapseli päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan Kapselin voi ottaa milloin tahansa vuorokauden aikana. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

SiderAL FORTE  - VAIKUTTAVAT AINEET

  1. Sukrosomiaalinen rauta 30 mg
  2. C-vitamiini 70 mg

SiderAL FORTE - APUAINEET

Sideral® r.m. -Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini, trikalsiumfosfaatti); täyteaine: mikrokiteinen selluloosa;
hydroksipropyylimetyyliselluloosa; C-vitamiini (askorbiinihappo); paakkuuntumisenestoaineet:
rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi; väriaine: punainen rautaoksidi.
Gluteeniton. Sopii kasvis/vegaaniruokavalioon

SiderAL FORTE  - SÄILYTYS JA PAKKAUSKOKO

Säilytys huoneenlämmössä (alle 30 C); vältä lämmönlähteitä, suoraa auringonvaloa ja kosketusta veteen. Tuote säilyy päiväyksen loppuun avaamattomana ja oikein säilytettynä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. PAKKAUS: 20 kapselia. Kapseli voidaan avata, jos on nielemisongelmia tai halutaan välttää gelatiini. Jauhe voidaan nauttia sopivan ruoan, esimerkiksi jogurtin, kanssa.

SiderAL Forte hyödyt

SiderAL Forte -valmisteen sisältämä sukrosomaalinen rauta ei aiheuta metallista makua suussa tai vatsavaivoja. Rauta on pakattu erityisellä tekniikalla fosfolipidikalvon sisään. Tällöin se ei ole suoraan kontaktissa suun tai mahan limakalvojen kanssa, vaan rauta on suojassa kalvon sisällä. Rauta vapautuu kalvon sisältä vasta suolistossa ja pääsee hyvin imeytymään. Tämä vuoksi valmiste sopii hyvin herkkävatsaisille. SiderAL Forte sisältää myös C-vitamiinia, joka parantaa raudan imeytymistä.

SiderAL Forte kapselit parantavat normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista. Alhaiset hemoglobiiniarvot aiheuttavat väsymystä ja uupumusta. SiderAL Forte kapseleilla hemoglobiiniarvoja saadaan nostettua. Annostus on yksi kapseli päivässä. Mikäli kapselin nieleminen on hankalaa, voi sen avata ja sisällön ripotella esimerkiksi ruokaan.