BEROCCA ENERGY ORANGE PORETABLETTI (1 × 60kpl)

Tarjous
22,90 €
20,50 €
Säästät 2,40 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kpl
Tuotenumero (Muu) 2205730

Markkinoija

Bayer Oy, Consumer Care

BEROCCA ENERGY

Berocca Energy valmisten tukee aivojen toimintaa. Berocca Energy auttaa sinua pysymään hyvässä vireessä joka päivä. Berocca on poretabletti ja ne liukenevat nopeasti veteen ja sisältävät 11 välttämätöntä vitamiinia ja kivennäisainetta, mukaan lukien useita B-vitamiineja: B1- ja B2-vitamiinit auttavat vapauttamaan energiaa ruoasta, B3- ja B6-vitamiinit vähentävät väsymystä ja B5-vitamiini tukee henkistä suorituskykyä. Magnesiumin avulla taistelet väsymystä vastaan ja magnesium tasapainottaa elektrolyyttejä. C-vitamiini vahvistaa immuunijärjestelmää. Yksi sokeriton, appelsiinin makuinen poretabletti auttaa vapauttamaan luonnollista energiaa, jotta pysyt hyvässä vireessä joka päivä. 

Liuota yksi Berocca Energy tabletti vesilasilliseen ja nauti hyvänmakuisesta juomasta. Berocca Energy soveltuu aikuisille ja vähintään 12-vuotiaille sekä vegaaneille. Berocca Energy ei sisällä kofeiinia ja se on gluteeniton.

RAVINTOLISÄ. Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena. Bayer Oy 1)B2-, B3-, B5-, B6-, B9-, B12- ja C-vitamiini ja magnesium auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. 2)B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B12- ja C-vitamiini ja magnesium edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. B5-vitamiini edistää normaalia henkistä suorituskykyä.

Käyttötarkoitus:

Berocca Energy on ravintolisä.

Berocca Energy -tablettien annostelu

Aikuisille ja vähintään 12-vuotiaat lapsille1 Berocca Energy poretabletti päivässä. Poretabletti liuotetaanlasilliseen vettä. Suositeltua vuorokausiannosta ei pidä ylittää. Raskaana oleville ja imettäville vain lääkärin määräyksestä. Ei sovellu henkilöille, joilla on munuaissairaus.
Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen
korvikkeena.

Berocca Energy - koostumus

Berocca Energy -tabletit sisältävät seuraavia vaikuttavia aineita:

Sisältää makeutusainetta

Raskaus ja Imetys:

Raskaana oleville ja imettäville vain lääkärin määräyksestä. Berocca Energy ei sovellu henkilöille, joilla on munuaissairaus.

Säilytys:

Säilytä alkuperäispakkauksessa, tiiviisti suljettuna ja
alle 25 °C. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.

Voit tilata Berocca Energy -valmisteet edullisesti verkkokaupasta karhuapteekki.fi.